Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
-
xxSanchez
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kereszhaver
üzenetére
Évek óta mondják, hogy lesz valami ilyen kiadás.Bár akkor űrben játszódó rész volt említve.
-
Vukmir
aktív tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Tiger Woods?
-
bishoplogan
senior tag
Woods visszatér!
(hogy most leszármazott lesz, vagy az utódja, vagy időutazós (?) nem tudni, de lehet a Treyarchnak ő lesz az IW mintájára Cpt. Price halhatatlan ikonja. szal élő legenda lesz)
Reznov is mondjuk elég jó volt
-
Gude
senior tag
COD

-
AS
félisten
Mikor lesz NBA meccs?
-
Kereszhaver
tag
Na még1 jövőjáték-.-
Én amúgy cod fan vagyok,de ez b*zdmeg!
Nehogy már egy cod idáig sülyedjen,és enyire kifogyon az ötletekből.Én a Treyarch-tól többet vártam volna el.
-
sajtee
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Teljesen..
-
nanorambo
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Nálam a Modern Warfare 3 és a Black Ops versenyez a legpocsékabb cod címéért.
A Black Opsnak legalább volt hangulata. Bár nagyon gagyi volt a kivitelezés. Az MW 3 borzalom, semmi hangulata nem volt. Az MW2 ben Hans Zimmer elég szépen felhúzta a színvonalat a brutális zenéivel.Erre az új részre nagyon kíváncsi vagyok, mit művelnek ezzel a jövőben játszódó dologgal.
Képek alapján nekem nagyon nem jön be, de megvárom a trailert abból több fog kiderülni. -
AS
félisten
Nem tudom figyeltétek Dizájn olyan mint a ha Tiberian Sun Rts-böl jött volna:

-
Gergosz2
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
hát szerintem a Bo volt az eddigi legrosszabb cod.Engem egy életre elrettentett hogy elővegyem mégegyszer:
amíg meg nem jelent az első patch a játékosok 80 %- fagyásokkal, indokolatlan belassulásokkal, FPS csökkenéssel szembesültek, no meg a szerverkereső sem mindíg úgy működött ahogy kellett volna. Mondjuk viszonylag szerencsém volt , mert egy két fagyással megúsztam, de jött az első patch és azután kész tragédia lett. Kína , vagy japán hibüzeneteket dobott, 20 másodpercnél tovább nem tudtam vele többet multizni egy szerveren. Mindent megpróbáltam : újraraktam többször is , minden drivert frissítettem, wint is újraraktam de semmit sem ért. Fogtam azt töröltem ,és 2010 karácsonya óta elő se vettem.Azért tényleg nem kéne három kép alapján leírni egy játékot. Aki bizonytalan az várjon megjelenés után és akkor már tényleg el tudja dönteni kell -e neki.
-
Mythsardan
aktív tag
Egyetértek azokkal, akik szerint szánalmas leírni egy egész játékot mindössze 3 db kép alapján, kb. egy szinten van egy szobanövénnyel az, aki szinte a semmi alapján ítél. A Black Ops szar volt
Szerény véleményem szerint az volt az eddigi legjobb COD, én azt élveztem a legjobban, még története is volt, bezzeg a többség mégis a Modern Warfare szériát isteníti, de ki vagyok én, hogy bíráljam őket. Nem mellesleg megvan az összes COD a 3-at kivéve és többet játszottam a 7-el mint a többivel összesen. -
tDr1v3r
veterán
válasz
üzenetére
Találó...
(#104) RoLyHuN: A Wager Match isteni volt BO-ban (kampánnyal együtt), meg a pályák közül is tetszett a Nuketown-Jungle-Firing Range-Hanoi... tényleg jó volt a Black Ops, csak a képek alapján olyan fura az egész nekem.
Na majd az esti trailer talán változtatni fog ezen remélhetőleg... -
Tikakukac
titán
Én fél profi szinten toltam UO-t és CoD2-t. Mikor láttuk az új Codot hümmögtünk. Aztán kipróbáltuk és szépen hagytuk az egészet a p.csába. Meg még velünk együtt nagyon-nagyon sokan. A CoD azóta a pénzről meg a DLC-ről szól. Ha ez a rész más lesz, elsőként fogom rohanni a boltot. De sajnos a papír nem ezt akarja...
-
Stanley-B.
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Erről nem hallottam, nálam nem történt változás az FPS-ben.
-
Csapoati
nagyúr
Ez már a tipikus "van rajta sapka - nincs rajta sapka" esete. Emlékszem amikor bejelentették a Modern Warfare-t, micsoda pocskondiázás ment előre, hogy "úúúúú, jelen, hát normálisak ezek?" meg "CoD ww2 nélkül? OLOLOLOL!!4!". Aztán láttuk mi lett belőle, azt a részt a nagy többség elég nagyra tartja (én is). Pedig igazi korszakváltás akkor volt utoljára, de jól sült el? Szerintem igen. Még egyszer mondom, nekem nem azzal van bajom, ha valakinek nem tetszik a setting, mert nem mindenki szereti a közeljövőt FPS-ekben (én pl. napoleoni korszakot nem tudok elképzelni - előltöltős puska és kész passz, ja meg még szurony). De hogy valaki ez alapján előre is ipari hulladéknak titulálja a játékot anélkül, hogy akárcsak egy képkockát is látott volna a gameplayből, nos, az rendkívüli szűklátókörűségre, divat-anti-fanboiságra, vagy egyszerű trollkodásra utal.
-
törölt tag
amikor megláttam a képeket ennyi jutott eszembe:
when cod meets crysis and halo by justin bieber, skrillex remix
szerintem ennyi

-
X3B6O0X
aktív tag
Engem nem az zavar, hogy a jövőben fog játszódni, hanem az, hogy ilyen négyrotoros helikopterek, meg fél méteres lábakon járó tankok lesznek, komolyan, mintha egy 8-10 éveseknek terveznék. Meg lehetne ezt a jövő-témát is oldani életszerűen, de a Tréyarch ezt is elszúrta. Legyen mittudomén jetpack, vagy lézerágyú benne, csak nézzen ki normálisan, és ne ilyen Actionman bábukhoz adott cuccoknak kinéző tárgyak legyenek.
-
AS
félisten
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Igen végre lesz ínováció

-
AS
félisten
Van ujabb kép!!!!!!!! LINK

-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Bf3 legutóbbi patch óta szaggat néhol mint állat. Hivatalos fórumon is anyáznak hogy vmit nagyon elcs*sztek. Hozzáteszem nem mindenkinek persze.
-
Jander
senior tag
Igazad van nem kötelező, azért jöttem be és írtam amit mert speciel ezt a szériát anno szerettem. Amelyik játékot vagy sorozatot kompletten nem szeretek, ahhoz nem írok be, el sem olvasom. Az ahova tartott és jelenleg is tart és halad az nem tetszik ez ellen demonstrálok úgymond.
[A motor speciel nem érdekel, xbox-on játszom mindennel, és ott igenis jó lenne, ha legalább is lépést tudna tartani a BF3-al]
-
danih
veterán
Miért lenne koppintás-szagú? Crysis (és a 2) is az, csak mert a jövőben játszódik?
Szerintem jó dolog, mert rá lehet hasalni a sztorira, fiktív történet lévén nem kell történelmi tényeknek megfelelni, tágabb az alkotói szabadság.
Bár ha-ha, Activision, CoD - és az "alkotói szabadság"
-
hommeros
őstag
Ez nagy űrt fog betölteni a piacon.

-
Iszaszaf
csendes tag
Nekem kiváltképp a black ops 1 sem tetszett (a történet jó, a kivitelezés pocsék...
)
Lehet hogy ez a rész jobb lesz mint az előző, de ez a jővőben játszódó sztori elég koppintás szagú (Ghost Recon) . -
Angel1981
veterán
Huhhh - nem erre számítottam....
Persze ettől még lehet jó. -
danih
veterán
B+ tudtam! Egy hónapja mondtam egy havernak, hogy jó lenne a következő CoD-ot picit a jövőbe tenni (a múlt meg a jelen a franchise-ban lerágott csont), erre nesze, bejött

-
AS
félisten
Nekem csak azért tetszik mert végre ugrunk kicsit az időben.. Már unalmas a jelen....
-
callmeakos
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Így szokott ez menni.......
-
konikan
aktív tag
Nagyon jól néz ki, alig várom, hogy kipróbálhassam végre

A félreértések, és az ízlésem kritizálása ellen szóljon, hogy egyaránt játszottam/játszom mind a CoD, mind a BF sorozattal
-
F e Z o
veterán
Azt is megbántam, hogy az mw3-at megvettem, pedig csak 4190-befájt. Ez a rész biztos felejtős lesz.
-
jocek91
aktív tag
új trailer pár órán belül [link]
-
blackydan
senior tag
Hát ez egyenlőre nem jön be nekem

-
Ocarina
aktív tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
-
Gergosz2
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
bf 2142
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bishoplogan
senior tag
Most láttam a nextgen tactics csatornáján egy újabb képet. lesz tank lépegető formában... omg nagyon fura... kár hogy nem az IW csinálja ezt, Future Warfare alcímmel...:S
-
sajtee
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nem is a bf-ről volt szó, de egy szinten vannak.
-
Stanley-B.
őstag
A BF3 szerintem szinte hibátlan az első patch óta, a legutóbbi patch óta pedig a spawnkill szinte nem is létezik, szóval nem értem hol itt a gond...

Az más kérdés, hogy én a BC2-t is jobban szerettem legalább 3x bármelyik codnál, de a BF3-ra szerintem nem lehet kifogás.
Ja meg ott van a Battlelog, ami szerintem az utóbbi évek egyik legjelentősebb fejlesztése ha nem konkrétan játékon belüli dolgokról beszélünk. -
Gergosz2
veterán
én arra várok , hogy 3k-ért kapjak mw3-kulcsot hardveraprón
-
jocek91
aktív tag
Minek ez
... MW3 is egy nagy... -
M3Ny3'T
senior tag
Biztos, ami biztos megnéztem a dátumot és május elseje van, nem április.

-
Kassadin
addikt
"Kiszivárgott".

Már megint egy cod? Nem oly' "rég" jött ki a black ops. Nyugaton ennyire kajálják, vagy mi ez az észveszejtő tempó?
-
L_ajos
őstag
Kíváncsian várom. Ha jó lesz, megveszem. DE még egyszer nem esem az "0Day" hibába

-
Csapoati
nagyúr
Én nem vagyok szemellenzős, utoljára a MW2-vel játszottam.
Csak azt nem szeretem, ha előre leosztják a játékot. Ha szar, akkor jogos a kritika, de utólag. Semmi baj nincs az elvárásokkal, csak amíg nem láttunk tényleges gameplayt, addig nem tudjuk megítélni. Az megint más, ha valakinek nem tetszik a sztori/helyszínek/téma, de az sem azt jelenti, hogy a játék alapból szar. -
sajtee
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nem-nem, azzal nincs gond!

Én az ea szarjáról beszélek.CoD a jövöben. Na ez érdekes lesz.
Amilyen bughalmazok voltak az előző részek, simán azt lehetett gondolni, hogy valami rohadt fejlett technológiát használtak...
Falon átfutás, repülő ember, falon átlátás, hogy a leggyakoribbakat említsem, meg ugye a hullabugok. Atom

#49 +1...
-
Ryder62
őstag
Kötelező neked játszani vele vagy mi?! Ha nem tetszik, ne játssz vele és kerüld el az ilyen híreket mint ez. Komolyan, bemásznak ide egyesek hogy közöljék hogy szar, undorító a cod, fúj ...
Nem azt mondom hogy imádom a codot, de nem is utálom, és ami a legfontosabb én nem megyek trollkodni olyan játék hírekhez ahol az adott játék egyáltalán nem érdekel vagy gyűlölöm.
A másik hogy mindenki a motort fikázza hogy jaj de ronda. Nem egy BF3 ez igaz de viszont legalább elfut, nem? Ha 2 évente motort cserélnének hogy napra kész legyen a sorozat, akkor meg azért menne a hiszti hogy "nem fut a gépemen"

-
WongFeiHong
senior tag
CoD a jövöben. Na ez érdekes lesz.
De jellemző jön már 2 kép és temetik a játékot. Elképesztő... -
sajtee
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Arról a sorozatról ne is beszéljünk..
-
@rglaaf
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Kering még jó pár kép a neten ezen a 2 kívül azok se különbek,tréarc remélem ezzel a résszel taccsra teszi a cod franchise-t

-
Stanley-B.
őstag
Egyre rosszabb a cod, nem is értem a BC2 és főleg a BF3 mellett miért választják ezt (is)? A legutóbbin is akkorát nevettem, a grafika és fizika mellett a játékélmény is rendesen gyengébb (de a mozgások meg a fizika az nagyon durván szarabb mint a BF3-ban).
Egyébként a cucc engem az UT-ből a Mantára emlékeztet

-
buzus
aktív tag
Nekem a Black Ops után lett sok a sorozatból. United Offensive <3 Ez van.
-
infectedmann
őstag
Láttatok két semmitmondó képet és már megy fika. Megérdemelné ezt az ország, hogy egyetlen eredeti játékot se hozzanak be hozzánk még külföldről rendelve se...
-
ddani868
tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Ha már így alakult akkor remélem nem lesz annyira modern mint a Crysis mert az már sok lenne az idegrendszeremnek.
-
Physicist03
senior tag
Én úgy tudom, hogy már hivatalosan is be lett jelentve. A képek a BO2-ből vannak és tényleg a jövőben fog játszódni valami hidegháború idején.
-
Vukmir
aktív tag
A call of duty uo óta halott játék. |Juj mit fogok ezért kapni|
-
Na ez érdekes lesz...
-
aero.
veterán
Már herótom van ettől a szépia effekttől.

-
Jander
senior tag
Egy dolog miatt örülök, hogy egyrészt egyre szarabb részeket adnak ki, másrészt már eljutottak a jövőben játszódó epizódig. Ez pedig nem más, mint hogy lassan végre KIFOGYNAK az ötletekből és és talán abbamarad ez a szar. Nem is értem miért volt hír egy hete, hogy idén (is) jön egy cod rész év végén... micsoda meglepetés.
-
sajtee
őstag
Nanee.
Naaneeeeeeeeeeeeeeee... szánalmas

-
Logen88
aktív tag
hát... kíváncsian várom, a részleteket, remélem nem okoznak csalódást.
De ha tényleg 2020-ban játszódik majd, és ilyen jövőbeli idiótaság lesz akkor tuti kihagyom! -
X3B6O0X
aktív tag
Miért van olyan érzésem, hogy FreddyD-nek megint lesz munkája?
-
AS
félisten
2020 ban fog játszódni ha minden igaz.
-
Csapoati
nagyúr
A legjobb, amikor már két kép alapján fikázzák az anti fanboi-ok a játékot.

A háttér számít a legkevesebbet, a gameplay legyen jó... -
ddani868
tag
Remélem ez nem a Black Ops 2 mert elég rosszul néz ki a képek alapján grafikailag és a túl modern téma miatt is.
-
Psychopeti
senior tag
Atya gatya

-
walkmanboy
tag
Ez sztem nem a Black Ops.
-
Gergosz2
veterán
sok lehetőégük már nem volt a témaválasztásban..
-
Youri
veterán
Future Warfare lesz az ezutáni cod, az tuti

-
Ps Vita
őstag
MIAFA**?

-
jubilleum
senior tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
FPSRussia?

-
danikabaf
tag
Mi ez a hulladék? .....
-
jubilleum
senior tag
Ezek a dronok ismerősök valahonnan.
edit: a srác is megemlíti...
-
mcwolf79
veterán
Ahogy elnézem , marad a BF3 multizni

Bár lepjenek meg,és legyen jó cucc! -
myckie2
őstag
Ez meg mi a *****.......?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Szerény véleményem szerint az volt az eddigi legjobb COD, én azt élveztem a legjobban, még története is volt, bezzeg a többség mégis a Modern Warfare szériát isteníti, de ki vagyok én, hogy bíráljam őket. Nem mellesleg megvan az összes COD a 3-at kivéve és többet játszottam a 7-el mint a többivel összesen.
vagy Lego készletet?