- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ami pár óra alatt tapasztaltam:
-Nincs sötét mód ami nagy hiba. Nappal még okés ez a fehér UI de este már szerintem gáz
-Vásárlás ezzel a Szimpöl IT hulladékkal zseniális
-a Futár része az appban fix 60Hz-en fut így a térkép szépen szaggat. A mobiljegy része már rendesen megy 120Hz-en is.Ami jó:
widgetről elérhető a metrós belépés így nem kell plusz köröket futni vele mint a Mobiljegy appban. QR leolvasás is külön gomb. Jók ezek a kényelmi elérések. Automatikus újravásárlás pedig nagyon hasznos. Volt mikor elfelejtettem, hogy lejárt és a buszon vettem meg. A sofőr látta rajtam, hogy tényleg elfelejtettem így hátraengedett.Pont ma kellett bérletet vennem de még nem használtam. Holnap kipróbálom milyen a Mobiljegy apphoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ph BudapestGO néven újul meg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) utazástervezője, a BKK Futár nevű alkalmazás.
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Starcraft 2 Collector's Edition
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest