- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Az MSI jól néz ki! Az Asus hozza a szokásos "nesztek valami brutál ilyet csak mi tudunk" stílusát! Nekem nem tetszik. Meg 1db venti még ha 10 cm-is is nekem kevésnek tűnik ilyen fogyasztási előrejelzésnél . A Sapphire jelenkezett már valami különc 5870-nel? Mert az oldalukon csak Vapor-X-et láttam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát az Asus ha egyszer "lángra" kap, akkor a kérót is viszi magával.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hoffman_
nagyúr
válasz hackeeeee #42 üzenetére
Vajon mi történne, ha bepaoklnám Árészt a garázsomba? Felsorakoztatná vajon a flops seregét, és még durva limit ellenére is
VeryVeryHigh_Crysis_5000x3000_64MSAA, vagy egy este erejéig kidobhatnánk a sütőt, és gép mellett - fórumot mellőzve ugyan - készülne a rántotta. Vagy kiégne a szoba, mert lángra gyújtotta a táp. ccc..Bődületes masina. A Lighting pedig még tetszetős is, emberi módon.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz yakuza.tora #41 üzenetére
Mondjuk ez tuti forrófejű lesz, nem is kicsit, nah meg a VRM-ek hőmérsékletére is kíváncsi leszek...
Véleményem szubjektív...
-
yakuza.tora
addikt
válasz hackeeeee #40 üzenetére
Biztos, hogy lesz rá blokk. Nem lesz olcsó, de lesz.
(Nekem az MSI 3870X2 OC-n volt EK full cover blokk és 40fok fölé soha nem ment a gpu!)Alléz Olympique de Marseille!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz yakuza.tora #39 üzenetére
Hát jah.
Bár azon csodálkozok, hogy nem vizes blokkal adják eleve...Bár ugye erre külön kellene blokkot gyártani.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
yakuza.tora
addikt
Hű micsoda nyák!
Azért az bírom, hogy amikor az ATI visszavett órajelekkel kidobta az 5970-et, napokig ment a nyafogás, hogy miért kellett visszafogni a kártyát? Most az ASUS odab@sz, erre ugyan az a szájhúzogatás, csak az ár és a fogyasztás miatt.
Gyerekek! Nem lesz belőle tömegcikk, de jó lesz az a kártya.Alléz Olympique de Marseille!
-
MrSealRD
veterán
Szerintem félreértettél.
Az ASUS kártyára írtam, hogy felesleges...és nem csak az árára gondoltam. Mert ára van ennek a kártyának fogyasztásban, hőtermelésben mint ahogy azt már itt írták...Az MSI kártyája viszont szerintem jó. Nem azért nem veszek mert nem jó, hanem mert nem tudnám mire használni.
Mindettől függetlenül igazad van...a multicsilliárdosok játékszere lesz ez..
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát sztem az Ares bőven 300W felett lesz... Az a 3db tápcsati elég sokmindent elárul. Ha abból indulunk ki, hogy a sima 5970 pár wattal van "csak" 300W alatt...
Jah ez az MSi kicsit érdekesen néz ki, nha és még jön a ROG HD5870 Asus-éktól..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Simi2000
tag
Ugy látom az senkit nem zavar, hogy a max zajszint 37 dBA. Egy ilyen árkategóriáju termékre nem lehetett volna jobbat (halkabbat) készíteni?
-
aram01
nagyúr
asus úgy néz ki mintha a kinai piacról hozták volna,az MSI pofás darab
ezek a kártyák mennek cf-ben?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
proci985
MODERÁTOR
amíg csak az ára lesz annyi... a Mars hűtése elégtelen volt, a kártya pedig túlmelegedett.
más: fogyasztásra meg a Marsról 400W fölötti adatok is voltak (mármint csak a videokártya), tehát hasonló keretek között a kártyához tényleg ajánlott a nagyon jól szellőző ház.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
P00By
nagyúr
Asus alkot
MSI teljesen rendben van! -
vzsryl
nagyúr
HD5970-ről leírás. Ezt hasonlítsd össze a HD5870 CF-el. Egyik olyan tulajdonság, amiből sejtheted mi a különbség:
-HD5970 számítási teljesítménye: 4,64 TFLOPS
-Asus Ares számítási teljesítménye: 5,44 TFLOPS[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
mmdms
addikt
Miben különbozik egy 5970 től az asus megoldása? Memóriaméret az oké, meg hogy nagyobb az órajel, de miben tud többet még?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
vzsryl
nagyúr
Egy minőségi, erős 12V-os ággal rendelkező 1KW-os táp simán elvinne 2db ilyet (4db HD5870-es GPU) + i7-et tuningolva. Ha extrém tuningról van szó, akkor kell ennél több.
(#11) _Voyage_: Ott vagy user error van, vagy folyékony nitrogénnel hűtött, 5Ghz-en járatott proci, vagy esetleg a táppal nem stimmel valami, mivel simán kell bírnia.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MrSealRD
veterán
Szerintem felesleges volt ezt a kártyát megépíteni. Értékelem ezt a nagy számítási kapacitást, na de ilyen áron? és ezt nem csak az árára értem...
Az MSI kártyája viszont szimpatikus, igaz biztos nem veszek ilyet. De egy ilyen kártyára megírt számításigényes feladatot megoldó program számára(ahol kevés a CPU de nem kell szerverterem...)ideális választás lehet.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
iSonic
addikt
ASUS kártya valami bődületes..
-
_Voyage_
aktív tag
385W körül eszik a kártya, lap, vinyó, egyéb cuccok esznek 80-at mondjuk, proci húzva 100-120, az 585W, és akkor már a táp rég nem bírja..
480W körül van vége.
4870X2-t sem bír el tuningolva, húzott Q6600 mellett egy 620W-os Corsair.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Mr.Csizmás
titán
asus... egy elérhető megoldás átcsomagolva, 1.75-2x-es árszorzóval
aki ilyet vesz, az tegye htpc-be
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RI/OS
őstag
válasz sid.:Rc211v #5 üzenetére
Jah, megint ilyen mars kategória.
1-2 idiótán kívül senki nem fogja megvenni, míg 2db 5870-et kapsz már 180 körül.
6: Egy 600 wattos táp röhögve elviszi
[ Szerkesztve ]
-
danati
senior tag
"A kártya meghajtásához két darab 8 tűs és egy 6 tűs PCI Express tápcsatlakozó kell"
Két ilyet beraksz a gépbe mellé egy i7 egy kis tuning mindennek és elég a falban a kábel. -
sid.:Rc211v
őstag
[link] Elvileg két teljesértékű 5870-es. 5870CF. Nem rossz Az ára minimum 300e Ft-lesz..
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
nagyúr
Hát az Asus alkot majd... Az árára kíváncsi leszek...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...