Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Egérpad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
- 

raczger őstag Ha 3.-ai hétvégén lenne, akkor engem is érdekelne. Ja és nekem van szmókerem  
- 

bitpork nagyúr válasz  #89309696

üzenetére #89309696

üzenetéreA miénk. 2All: Mivel a szervezéskor 2013ban Mágus2-vel kezdtük el , ezért hozzá igazodom az időpont kapcsán. Ő Kassáról jön amikor van idő - most a trónörökös és a saját vállalkozásba menetel is szűkíti a keresztmetszetet. Jelenleg ennyi az infóm- augusztus első hete. Próbálom minél jobban pontosítani de addig is nekem az első hét az 3.-a . 
- 

Meglátom Bitpork, lehet pont azon a hétvégén jövünk haza osztrákiából  
- 

rob210 nagyúr Akkor ez most a 03.-04. 
 Vagy az első teljes hét azaz 10.-11.
 Biztos én vagyok a suta, de kerek perec nem lehet kiírni az időpontot 
 Ha ezek után mehetek akkor 90%ra mondom, csak a munkától függ.
- 

kisza25 félisten nekem augusztus 3 pont váltás, mondjuk 30 perc alatt ott tudok lenni, csak előbb ki kell ganézni a kecót, meg fogadni kell a vendéget, szóval 17:00 előtt biztos nem érnék oda. 
- 

aero. veterán Sajnos nekem sem jó, 5.-én indulok haza, ha esetleg lesz még utána valami, akkor arra lehet résztvevő lennÁk.  
- 

Somatom veterán Ez milyen hosszú gasztroparty? Egy nap, egy hétvége, egy hét? 
- 

bitpork nagyúr 
- 

MurdR veterán Itt is két fő. Ja és ha valaki szereti még rajtam kívül, akkor hambikészítést bevállalok  Persze csak akkor, ha a házigazda áldását adja.  
- 

bitpork nagyúr válasz  BigBlackDog

üzenetére BigBlackDog

üzenetéreÉs most milyen gépcsodával?  
- 

BigBlackDog veterán    Szeretnénk mi is bejelentkezni 2 fővel. Szeretnénk mi is bejelentkezni 2 fővel.
- 

Qru MODERÁTOR Nekem az a hétvége nem jó, ha van B időpont én arra szavaznék.  
- 

bacsis Közösségépítő A talános listára én is feliratkoznék a családommal  
- 

Somatom veterán Az enyémet nem kell elvenni. Nem szoktam Fittipaldira inni magam és a jogsimmal sem játszom. Meg aztán ott lesz a bringa. Sztem azzal sokkal látványosabbat tudok zakózni. 
 Ha a jármű fikázás fő motívum, akkor más már nem kell jöjjön autóval. Az enyém elég lesz a teljes időre. Nem nagyon érdekel az autóm azon túl, hogy elvigyen A -ból, B -be. Ha jól emlékszem, akkor a jobb hátsó ajtó még ép rajta. 
- 

Somatom veterán Múltkor grilleztünk és amikor a lecsöpögő zsírtól lángra kapott az egész miskulancia, akkor hasznosnak bizonyult, hogy volt a kezünk ügyében sör. Úgyhogy biztos, ami ziher, én viszek pár kockával. Meg, múltkor láttam a németeknél új fajta jégakkut. Ilyen melegben az is hasznos. 
- 

bitpork nagyúr 
- 

Richard! addikt Jelen, végre klappol az időpont és otthon leszek!  (#3) Somatom: Sijófok a koncerthelyszín  
- 

Somatom veterán Pont itthon leszek. Tetszik. Megyek. Mit vigyek, mit segítsek? Van horog is az autón. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)