- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Srácok akkor akciós a megmurderburger
-
MurdR
veterán
Nnnna, osztottam, szoroztam: A következőképpen alakul akkor a MurdRburgR™
()
Pirított buci, zöldségek (saláta, káposztasali, ), 23-25dkg marhahúspogi (saját készítésű, csak faggyú+marha nyak/lábszár) ezen cheddar sajt ráolvasztva, egy csöpp édeskés hagymalekvár, 2 szelet pirított baconszalonna, 1 tükörtojás. Ez kb 1000Ft-ra jön ki per kopf. Kérlek jelezzetek vissza ebben a táblázatban, ahol leírjátok a nicknevet, és hogy hány darabot szeretnétek. raczger féle Pulledpork is ebben van!
pl.
raczger 1db
vagy
bitpork 12db ()
Ha összejön a 10 darab, akkor én is leviszek egy grillt, meg elszórakozok vele egy fél estét előtte itthon.
Pirított buci: ~120ft
25 dkg hús: ~600ft
Pufi: ~130ft
bacon: ~120ft
Cheddar s.: ~100ft
tojás: ~ 30ft
+zöldségek, hambiszósz, hagymalekvár stb ~xHa esetleg több lesz a pénz, mint amibe került a cucc, akkor visszaosztom. Ha kevesebb, akkor meg így jártam, majd lemossuk a kocsimat
-
-
MurdR
veterán
Bocsesz, az elmúlt pár nap káosz volt, holnap jelentkezem.
(#91) Szevam Csak hogy most én is megyek, hozzál nyugodtan
-
válasz
BigBlackDog #90 üzenetére
Jól érted és elég ha hozol valamit
Szevam: rajtad múlik - én úgy emlékszem h kidobva semmi nem lett
-
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Speeedfire #71 üzenetére
Beírva a kívánság.
Elviteles igényt kell valahogy jelölni, vagy elég, ha viszek megfelelő szállítóalkalmatosságot?
-
-
kisza25
félisten
-
-
-
rob210
nagyúr
Ezeket az ételeket én kihagyom, de ott leszek.
Csak apró szösszenet, hogy szerintem egy tábortüzes, körbeülős sütögetésnek, szerintem sokkal nagyobb az összekovácsoló hangulata
-
Somatom
veterán
Valaki legyen oly kedves és írjon be nekem mindegyikhez egyet! Hiába bökök új, üres mezőre, a tablet nem dobja fel a billentyűzetet.
-
momo2828
tag
válasz
Speeedfire #71 üzenetére
Én felírtam magunkat.
Ha van már fejadagra összeg, szóljatok és megy majd az utalás ahova kell! -
válasz
Speeedfire #71 üzenetére
Nekem ez így jó de akkor a táblázat elejibe kerüljön be hogy Raczger és MurdR csak a délután folyamán szolgálja fel a menüt hogy nehogy ott szembesüljön vele a delikvens
racger és MurdR: kérlek írjatok árat egy fejadagra és mondjátok meg h mi a minimum mennyiség amitől biztosan ott vagytok és csináljátok!
-
Srácok!
Elhangzott itt pár információ de nem nagyon akaródzik senkinek véleményt nyilvánítani.
Ott volt Raczger ajánlata a pulled porkra. Erről azt kell tudni h reggel 6 és délután 4 között készül folyamat! Tehát csakdélután lehet belőle enni. Jó lenne ha a biztosan jövők+ enni szándékozók véleményeznék hogy ez így jó-e nékik illetve nem ártana egy lista az igénylőkről hogy Gergő tudjon számolni is.Ott volt MurdR ajánlata szintén délutáni marha hambi sütésre. Ide is kérnénk a véleményeket.
Illetve kérem szépen ha valaki korábban szeretne enni azt is jelezze! -
Beírok, hogy lássam, jön-e új komment
-
-
-
Zolás
addikt
Milyen husi lesz sütve? Sajnos a gyomrom nem igazán bírja a marhahúst...
-
-
momo2828
tag
+2 fő
-
Speeedfire
félisten
+1 fő
-
-
-
MErt az még messze van,és ki tudja mi jön közbe, gondolok itt első sorban a munkahelyre...
Egy kicsit felturbóztuk a járgányt:
Fasza menetfény, új lökikbe berakva, Most eléggé egyben van, szóval szerintem méltó az autós talira ő is
ÉS nem hinném, hogy a lányok ne tudnák elfoglalni magukat
A kisebbik szereti amúgyis az autókatAmúgy +1 a hambira
-
-
raczger
őstag
Ha 3.-ai hétvégén lenne, akkor engem is érdekelne.
Ja és nekem van szmókerem
-
válasz
#89309696 #41 üzenetére
A miénk.
2All: Mivel a szervezéskor 2013ban Mágus2-vel kezdtük el , ezért hozzá igazodom az időpont kapcsán. Ő Kassáról jön amikor van idő - most a trónörökös és a saját vállalkozásba menetel is szűkíti a keresztmetszetet. Jelenleg ennyi az infóm- augusztus első hete. Próbálom minél jobban pontosítani de addig is nekem az első hét az 3.-a .
-
Meglátom Bitpork, lehet pont azon a hétvégén jövünk haza osztrákiából
-
rob210
nagyúr
Akkor ez most a 03.-04.
Vagy az első teljes hét azaz 10.-11.
Biztos én vagyok a suta, de kerek perec nem lehet kiírni az időpontot
Ha ezek után mehetek akkor 90%ra mondom, csak a munkától függ. -
kisza25
félisten
nekem augusztus 3 pont váltás, mondjuk 30 perc alatt ott tudok lenni, csak előbb ki kell ganézni a kecót, meg fogadni kell a vendéget, szóval 17:00 előtt biztos nem érnék oda.
-
-
aero.
veterán
Sajnos nekem sem jó, 5.-én indulok haza, ha esetleg lesz még utána valami, akkor arra lehet résztvevő lennÁk.
-
-
Somatom
veterán
Ez milyen hosszú gasztroparty? Egy nap, egy hétvége, egy hét?
-
-
-
MurdR
veterán
Itt is két fő. Ja és ha valaki szereti még rajtam kívül, akkor hambikészítést bevállalok
Persze csak akkor, ha a házigazda áldását adja.
-
válasz
BigBlackDog #24 üzenetére
És most milyen gépcsodával?
-
BigBlackDog
veterán
Szeretnénk mi is bejelentkezni 2 fővel.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem az a hétvége nem jó, ha van B időpont én arra szavaznék.
-
-
A talános listára én is feliratkoznék a családommal
-
-
Somatom
veterán
Az enyémet nem kell elvenni. Nem szoktam Fittipaldira inni magam és a jogsimmal sem játszom. Meg aztán ott lesz a bringa. Sztem azzal sokkal látványosabbat tudok zakózni.
Ha a jármű fikázás fő motívum, akkor más már nem kell jöjjön autóval. Az enyém elég lesz a teljes időre. Nem nagyon érdekel az autóm azon túl, hogy elvigyen A -ból, B -be. Ha jól emlékszem, akkor a jobb hátsó ajtó még ép rajta. -
-
Somatom
veterán
Múltkor grilleztünk és amikor a lecsöpögő zsírtól lángra kapott az egész miskulancia, akkor hasznosnak bizonyult, hogy volt a kezünk ügyében sör. Úgyhogy biztos, ami ziher, én viszek pár kockával. Meg, múltkor láttam a németeknél új fajta jégakkut. Ilyen melegben az is hasznos.
-
-
-
-
Richard!
addikt
Jelen, végre klappol az időpont és otthon leszek!
(#3) Somatom: Sijófok a koncerthelyszín
-
-
Somatom
veterán
Pont itthon leszek. Tetszik. Megyek. Mit vigyek, mit segítsek? Van horog is az autón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest