Új hozzászólás Aktív témák
-
Inzulin
újonc
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy hol lehet azt megnézni, hogy msn-en kit vettem fel utoljára, melyik felhasználót?? Köszi!
-
+1:
- Ne írj csupa nagybetűvel, és ne hagyd le a mondatvégi írásjelet.
-
biker
nagyúr
kemény csávó bazzeg, jól megmondtad. megtisztelve érezheti magát, akivel elbeszélgetsz
ha te ennyit értettél meg belőle, akkor pont abba a rétegbe tartozol, akiről szól.
mert világosan leírtam, aki
- akar velem beszélni valamiről
- velem akar valamiről beszélni
- az én segítségemet kéri valamiben
azokkal mindenkivel kivétel nélkül segítőkészen és kedvesen beszélgetekde nem vagyok partner abban, hogy valaki otthon ül a gép előtt, barátok nem érnek rá, anyu-apu dolgozik, miaf@omat csináljak, és akkor hopp, a csávó online, beszélgessünk vele.
és ugyanígy beszélgetne akár egy gépelni vagy legalább jelbeszédre képes orangutánnal is, csak ne unatkozzon.
erről beszélek. -
máyköl
veterán
A 'szia, mizujs' kérdésre én is annyit szoktam írni, hogy semmi, hagyj békén, nem érek rá ilyenekre.
De aki igazán felbosszantott az az volt, hogy küld nekem egy 'szia'-t, és is persze köszönök, majd mondom neki, hogy 'mondd gyorsan, mert nem érek rá', erre ő: Csak köszöntem!Ezeket a villogó izéket meg én is utálom, mikor nem lehet elolvasni, mit ír az illető, mert minden betűje valami pörgő/villogó izé...
-
biker
nagyúr
Nem vagyok okostojas, leirtam valamit. Neked nem tetszik, a te dolgod.
A "szia mizujs" egyertelmuen azokra vonatkozik, aki
-fel nem hiv, mert nem erdeklem annyira, hogy egy forintba is keruljek
-emailt nem ir, mert eszebe se jutok (akar honapokig se)
De ha meglat hogy aktiv vagyok, es unatkozik, akkor sziamizujs jon.
Es erre en nem vagyok partner -
tibi666
senior tag
kemény csávó bazzeg, jól megmondtad. megtisztelve érezheti magát, akivel elbeszélgetsz
-
Jhonny06
veterán
A "szia, mizujs?" kérdésre a szóhasználat miatt sokan TÉVESEN asszociálnak és eszükbe sem jut, hogy egy jóleső gesztus révén valaki tényleg kíváncsi arra, hogy éppen hogy vagy. Gondolom ha két mondaton keresztül fogalmazná meg, egyből más lenne a helyzet. Az írás alapján (meg ne sértődj ezen) olyan, mintha egy robot lennél, aki csak hasznos információ láttán kezd bele egy beszélgetésbe. Mondjuk lehet válaszolni is, visszakérdezni, tényleg nem sok idő. Oké, értem én, hogy idő, de gondolom Te is érted a másik oldalát.
Az íráson jót mosolyogtam, elég egyoldalú és az ég világon semmi értelme sincs, tele van közhelyekkel és még sorolhatnám. Révén, hogy fiatal vagyok és hasonló korú partnerekkel rendelkezem, a szóhasználat miatt szerintem törölhetném a 90 százalékukat. Ha valaki így ír, arról sokaknak (megint csak tévesen) csak annyi jön le, hogy az illető.. (hogy is mondjam?) nem túl értelmes. Ennek szintén nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen vagy. Mindenkinek voltak ilyen apróbb "hülyeségei" amikor fiatal volt, korral jár. Ennek a generációnak éppen ez.
Amit én személy szerint iszonyatosan nagy hibának tartok az az, hogy van egy-két ilyen önjelölt "okostojás", aki a fentebb említett tulajdonságok miatt bárkiről megmondja a frankót. Ez nagy hiba.
-
<NewL>
addikt
korrekt
valahogy így vagyok én is ezzel. mondjuk nem szoktam törölgetni embereket,hirtelen most ránéztem a listámra tudnék apritani vagy 70et kapásból törölhetnékna majd amikor lesz kedvem hozzá
milyen msn klienst használsz macin? egyáltalán nem lehet beállítani azt ,hogy ezek a szines (nekem mondjuk csak vastag fekete) neveket kiírja szépen. az még talán szarabbul néz ki [B tihamér b] bla bla alszok <-- del?
-
Ezt jól összefoglaltad.
És milyen igaz! -
Winner_hun
félisten
A mizujs, mi van veledre én egy semmi-vel válaszolok, el van intézve. Néhány alkalom után ha még mindig nem esik le neki hogy utálom ezt a kérdést akkor elmondom neki.
Ha törlöd attól ő még tud bármit küldeni, tiltani kell ahhoz hogy ne küldje a vírusos marhaságokat. Amúgy én nem használok vírusírtót és mégsincs ilyen linkelős vackomHa valakitől mégis kapok és nem felejtem el akkor odaadom neki ezt a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest