Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz rii #54 üzenetére

:W Eléggé önellentmondó dolgokat írsz, és még szövegértelmezéssel is gondjaid akadnak. Én felismeretem a képen a jeget, és én is csak egy képet látok, ez viszont aligha ismeri fel... igen, mert nehéz megállapítani, erről beszélek, hogy aligha tart itt az AI ill. képfeldolgozás. És ezért mindegy, hogy direkt küldték rá a jégre, mert ha nem direkt küldik, bizonyosan akkor sem kerüli ki magától. De ezt is leírtam. Azt érzi egyébként (úgy értem, többek közt), hogy felütközik-e a talpa, ezt valahol meg is említették, tehát talán süppedést is érzi. Viszont akkor már esetleg késő... lenne, ha a 4 láb és lassú tempó nem adna nagy hibatűrést.

Ja, és ha most meg valaki elkezdi, hogy ez a project egyáltalán nem a képfelismerésről szól, akkor olvasson vissza néhánnyal, vagy nem tudom már mit csinálok.

Egyébként arra is kiváncsi lennék, hogy vajon jelen állapotában ez a cucc mennyire versenyképes egy lánctalpassal vagy terepjáróval. Szűkebb helyen elfér, az tény, de vajon ha a szélesség nem gond, mit tud JELENLEG megmászni, amit a másik nem? Miközben cserében jóval lassabb és többet is eszik bizonyára? Na, mindegy úgysem tudja senki a választ.

Új hozzászólás Aktív témák