- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #46 üzenetére
sebességre vagy kilométert?
-
Dunbar
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #46 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
nem aludtad ki magad...
-
Dunbar
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Oké, azt hittem irónia volt, azért válaszoltam úgy.
4km meg nem sokIskolától hazáig gyalog/biciklivel szoktam menni, az kb. ennyi, 40 perc (biciklivel meg kb. 10). Régebben hallgattam néha zenét gyaloglás közben, de fejhallgató kényelmetlen volt (meg hülyén néztem ki
), fülhallgatót meg most akarok valami komolyabbat.
Én szerencsés vagyok, alig találkozom autókkal (kertváros), ha nem sáros az út erdőn keresztül megyek szinte végig. -
PR0JECTNR56
addikt
Micsoda szerkezet, egy igazi kerékpárra szerelhető gettóblaszter.
-
TESCO-Zsömle
titán
Komolyan hát. Persze egy olyan generációval nem lehet vitatkozni, akik dülledt szemmel néznek rám, mikor gyalog indulok el nagyszüleimhez (4km)...
ÉN meg még mindig azt mondom, hogy mire itthonról bementem a suliba talán ha két ilyen muzsikussal találkoztam, ellenben több, mint 1000 autó került hallótávolságba... És azok még büdösek is, nem csak hangosak...
-
Dunbar
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #36 üzenetére
33-as hsz-t komolyan gondoltad?
Egyébként persze, hogy zavaróbb/gyakoribb az autó, de attól még ez is az. Ez a biciklis cucc is az lenne, de szerencsére az életben nem fog elterjedni.
-
copass
veterán
a közeli hangokat persze hogy érzékeled, de mivel a hallójáratot lezárod, így a távoliakat már tompítja vagy egyáltalán nem fogod hallani.
persze ez füles/füldugó függő és akkor még nem szól a zene.
Irodában ülök ablaknál,gép mellett, hallom ahogy ketyeg az óra a falon kb 3méterre,
fülessel már alig hallom a ketyegést, leghallkabb zenével pedig teljesen hallhatatlan. -
Dunbar
senior tag
Mondom, hogy a fülhallgató a legjobb verzió szerintem is, azt saját felelősségre hallgathatja, nem zavar senkit. Nekem nem jött be a biciklis zenehallgatás, háttérzenének, halkan nem tudom fél hangerőn élvezni. Egyébként szerintem még úgy is balesetveszélyesebbé teszi a dolgokat , a figyelmem meg így is elég szórt (ez meg egyéni probléma).
Tesco-Zsömle: ezek szerint te szerethetsz pl. vonaton/buszon kihangosított mulatóst/magyar mothafucka rappet/techno-szemetet hallgatni. (Vagy félreértetted a hozzászólásom, nem a fülhallgatós hangos zenehallgatásról beszéltem).
-
Dunbar
senior tag
Biciklizésben éppen azt élvezem, ha erdőben mehetek csendben, ha meg valaki városban biciklizik és zenét akarna hallgatni akkor ezt egyrészt úgysem hallja másrészt csak növeli a zajfaktort mindenki másnak, egyik legnagyobb parasztság a hangos zenehallgatás.(LL Junior cigányhifin) . Inkább hallgassa fej/fülhallgatón (ha nem zavarja, hogy elütik
).
-
Kobaljov
senior tag
Már alig várom, hogy külön mélynyomókkal is ki lehessen egészíteni..
-
Danex
addikt
Még jó, hogy csináltam homemade ilyesmit
csak annyi, hogy telefonról kell irányítani, illetve még világítást is szereltem bele az egész nem volt 6-7 ezer forint lényegében
-
banhammer
veterán
Cigányhifi Rev. 2.0.
No comment...
-
bcd86h
csendes tag
Íme a találmány, mi felváltja a 'mobil-disco'-t! Fantasztikus! Így most már nem csak a gyalogosok bömböltethetik a mobilról a zenét, mindez már biciklin is megadatott! GG
A közeljövőben érkezhetnek kiegészítőként a kormányra szerelhető tabletek.. Mert hát mire eljut pl az ember munkába, ne unatkozzon, nézzen BK-t,
-
czanga
őstag
Láttam jópár baromságot, mióta kerékpárokkal foglalkozom (8év), de ez mindent visz...
-
aram01
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
hülyén nézne ki a megán tetején egy vízágyú,de azért eltudnám képzelni
-
aram01
nagyúr
nagyon nyomi,sok öreglány megvenné az elektromoscangára az üvöltene belőle a vidám vasárnap
-
Hová süllyedt az abit...
-
copass
veterán
úton biciklizni odafigyelést kíván, járdán persze lehet bambáskodni,de járdán biciklizni meg ugye tilos. amúgy mindegy hogy füldugós vagy füles, mindkettő "gátttojja" vagy zavarja a külső zajok bejutását az agyba!
-
atike
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Hangerővel...
-
eziskamu
addikt
válasz
Day 'n' Nite #6 üzenetére
És még engem tartanak bunkónak mert Sennheiser HD-437-el közlekedem. 5000-nél nem volt több újonnan és még sapkán keresztül is szép hangja van
-
Ptech
addikt
brb, szigszalag + Sokol rádió, megoldon okosba'
-
TESCO-Zsömle
titán
Oszt' a szélzajt hogy zárják ki?
-
64b0r
aktív tag
Egy ilyennel zenét hallgatni legalább akkora nettó tahóság, mint letekert ablakkal bömböltetni a zenét az autóban. Ki a frász kiváncsi arra, hogy mit hallgatok? Nem mindenki szereti a Metallicát.
Fordított esetben nekem se esne jól, hogy ha egy szembejövő épp a Mizut üvöltetné a bicaján...
-
atike
nagyúr
Huh... Elképzelem, hogy a bizonyos réteg, aki eddig csak sétálgatott a kezében üvöltő telefonnal most már biciklin is fogja tudni ugyanezt... Huhhhhhh...
Jó kis zápor kellene rá használat közben...
-
PoLizei
aktív tag
Én sem merek fülhallgatóval bringázni a forgalomban, de ezt más okból nem tenném föl a kormányra...
Miért nem használ BT-t a szerkezet? -
macilaci78
nagyúr
Akkor ez most voltaképpen egy ceruzaakkus/-elemes hangszóró? Sokba telne rá rakni némi világítást, ami legalább a KRESZ-nek megfelel? Ugyanis szerintem pont a lámpa elől veszi el a helyet.
Beépített cserélhető akkuval, lámpával és USB-kapuval nem is lenne akkora butaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A veszélyes, fülhallgatós zenehallgatást válthatja ki ez az eszköz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest