Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
2003-as játék, szerintem ahhoz képest nagyon szép a grafikája (bár az igaz, hogy Neverwinter Nights-on kívül nem igazán vagyok képen az akkori játékokkal). Nekem tetszett az elnagyolt világ, mesés környezet, pont ide való volt ([link]). Kíváncsi is leszek, hogy a második részben mennyit őriznek meg ebből, remélem nem lesz túl "realisztikusan" megoldva a sok "lény" (pölö Rango film, bár szó se róla, az hatalmas volt), maradjon ilyen mesés.
Igazából még most is tetszik, annyi a gond, hogy ugyebár kevés a poligonszám. Különösen az arcmimika megoldása bejátszásoknál pl (egyáltalán az, hogy jelen volt!). Egyszerűen tényleg olyan érzésem volt játék közben, mintha egy veszettül jó rajzfilmet néznék (kevés poligonnal
), annyira... hogy is mondjam: "élethű" volt az akkori játékokhoz képest, főleg Jade.
Új generációkra? No, akkor még PC-n is megvárhatjuk a HD9xxx sorozatot, meg a gtx7xx-et.
Bár bízom benne, hogy előbb kiadják, viszont ez ne menjen a játék rovására persze. Az elsőt nagyon csíptem. Jó sztori, jó játékmenet, jó zene, pont jó hosszúságú játékidővel, úgy az egész jó volt. Mammago zenét is pl. még mai napig hallgatom, most is a telomon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest