Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Szépen felemelkedett a Twitter, ezért most valakik nekiállnak kipréselni belőle egy kis pénzt perelés útján.

-
fatal`
titán
Újabb bullshit per, nem baj, előbb-utóbb borul a szabadalmi-bili, ahogy korábban is megfogalmazta valaki.
Egyébként a twitter szerintem is fos, semmi értelme.
-
qwertty
csendes tag
Én nem blogolásra használom a twittert, hanem ott olvasom a híreket, leginkább F1-el kapcsolatosakat.

-
ddekany
nagyúr
Valószínűleg azért fáj ez az embereknek, mert nehezen érthető, irritáló, hogy működik... Mert ugye miért élvezik azt az emberek tömegesen, hogy ország-világ szeme előtt naplózzák, hogy épp mit ettek, mi esett rá a lábukra, stb. Mind ehhez meg a semmit mondó infantilis kommentek, stb... hát szóval van mit elviselni. Másfelöl intelligens emberek is orba-szájba használják ezt, tehát úgy sejtem hasznot is lehet ebből húzni (lásd fentebb)...
-
alien24
tag
index feeling a hozzaszolasokban?

miert faj az valakinek,h van? nem kotelezo am hasznalni... -
Sanyix
őstag
pereljék szét ezt a trippert hülye szar fos. Bár még egyszer sem láttam ezt, de más közösségi oldalt igen, uh tudom milyen. Ráadásul a régi firefox hype-ra emlékeztet. Kuss van, majd egyszer csak egyik napról a másikra a csapból is ez a szar folyik, ez lesz a "MENŐ" a divatos.
-
ddekany
nagyúr
"úgyahogymondod, FÖLÖSLEGES."
Nem biztos hogy az... Magánembereknek, ha jól sejtem, ez egy eszköz arra, hogy jobb munkát találjanak, stb. Mert ahogy elnéztem, ez egész lényegében arra megy ki, hogy a twittelők akik egymás twitjét követik, egyre közelebb érezzék magukat egymáshoz (mert hisz pl. hónapok óta követik egymás magánéletét), és akkor esetleg a valós életben is jobban számíthatnak egymásra. A blog az ugye nehezebb súlyú kategória, tehát effajta szociálmérnökösködésre valószínűleg kevésbé hatékony.
Ja, és persze mind a blog mint a twitter jó eszköz lehet Google helyezés emelésre, mert teli lehet őket rakni hivatkozásokkal. (Megjegyzem, mindennek ellenére én még nem tudtam rávenni magam egyikre sem...)
-
Killing
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Killing
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azé' a napiszar.com-al nem vetekszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Depression
veterán
Kíváncsiságból mindig elolvasom, hogy miért is perelnek, pedig annyira uncsi már. Mindig jön egy kis cég, aki nem tudta megvalósítani a nagy áttörést, és mindig a sikereseket perelik.
Miért nem csinálják meg a twitter ellenfelét? Ha a twitter perelne, lenne adu a kezükben. De nem, mert ahhoz dolgozni is kellene!
Helyettük hagy dolgozzanak inkább az ügyvédek. -
Szerintem ez jó. Imho minél többször perelnek értelmetlenül, annál hamarabb fog kiborulni a szabadalmi bili...
-
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
egyébként én se látom túl nagy hasznát. aki max 140 karakterbe össze tud bármi komolyat foglalni, az biztos, hogy vagy nyilvánvaló, vagy teljesen érdektelen dolog.
mindkét esetben tárterület, sávszélesség és energiapazarlás az egész
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát ja, lehet mégis be kéne vezetni a blog-igazolványt.

Bár inkább egybe kéne vonni mindent, s rögtön bevezetni az internet-igazolványt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sőt inkább IQ igazolványt - ha korlátolt állat vagy, akkor korlátozzuk a jogaidat.

-
aram01
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nagyon negatív vagy
-
Mr.Csizmás
titán
végre beperlik ezt a fostartályt
komolyan, néha olyan mint a myvip rajosabb oldala.
-
Stiky
senior tag
Vagy csak szimplán nem tudtak róla.
Jah és akkor kb. az e-mail is megsérti a szabadalmukat mint olyan. Mivel akár ott is tömegesen lehet embereket értesíteni.

-
infectedmann
őstag
Nah LOL

Nem nekem folyik a pénz már perelek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)