- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Egy ilyenre gondoltam az autóban és akkor hozzárendelni bármilyen okostelóhoz akár, pl egy ilyen a bemutatóban szereplő eszközzel. De ha nem akkor vmi más megoldás kell.
http://www.chalk-elec.com/?page_id=1280#!/7-open-frame-universal-HDMI-LCD-with-capacitive-multi-touch/p/21750207/category=3094861
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha jól látom ezek csak egyirányú kapcsolatra képesek, de mi van akkor ha pl egy HDMI-s érintőképernyőre tolom át az okosteló vagy tablet képét és ott használnám az érintés lehetőségét? Van erre vmi megoldás?
-
Milka 78
nagyúr
Nekem volt egy ehhez hasonló Measy stickem.A Wifis része jól működött és fhd-ban is életképes volt,de csak a saját beépített lejátszójával amivel azért voltak hibák.
A Miracastos része egy forintot sem ért,szétesős/élvezhetetlen kép,függetlenül az elhelyezéstől,formátumtól.
Majd kapott egy olyan frissítést ami után nem akart csatlakozni a hálózatomhoz,tabot nem látta és földhöz vágtam...annyi pozitívuma volt,hogy nem 20 ropi volt hanem csak 5 -
CsKdL
csendes tag
Az "okos" tv-m nem akart lejátszani NAS-ról semmit, ezért osztrák haver segítségével vettem egy Fire Tv sticket (Amazon nem postázza ide). 13k volt, tud miracastot, Kodi-val hálózatról szépen játszik mindent. Van hozzá távirányító, tud 5 GHz WiFi-t is. Szerintem megérte. Ennek fényében ez a cucc erősen túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
csizi90
aktív tag
Van ilyen eszközből olyan ami késleltetés nélkül viszi át a képet Miracast-on?
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
Daywalker
addikt
Cikk második oldala Le van írva, hogy először hozzá kell kapcsolódni közvetlenül, hiszen másképp nem tudod beállítani rajta, hogy mi a saját hálózatod SSID-je és jelszava. Ha beállítottad, utána automatikusan csatlakozik a saját hálózatodra, amin a többi gép is van.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
CyDoN
senior tag
válasz tomistarkapi #11 üzenetére
Ha jól olvasom akkor a Qcast sok platformmal használható! Melyikre gondolsz?
(_._)
-
nagyúr
olyan kütyü nincs, ami már meglévő hálózatot használ az átvitelhez? egy tronsmart dongle-m van, és a saját wifi hálózat kikövetelt alkalmazása miatt kb. használhatatlan.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
tomistarkapi
tag
Ezeknek a hdmi-n felokosító témáknak kb max 5 rongyba szabadna kerülnie, de olyan ami igazán multi platformos minden rendszerrel teszi a dolgát igazán ritka, sőt talán nincs is.
-
Hintalow
senior tag
Hi!
ezekenek a cuccoknak milyen a működési távolsága? (normál üzemre gondolok pl. egy 720p-s filmet átlőni a tv-re) mert gondolom szobán belül tök jó meg minen, de nekem arra kellene, hogy a nappaliban lévő gépről tudjak filmezni a két szobával arrébb lévő tv-n.
Tehát ha csak pár pálcikás a wifi jel, akkor már nagyon döglik egy ilyen szolgáltatás?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van olyan megoldás, amikor a PC csak képi tartalmát átküldöd a TV-re vezeték nélkül?
A hangot szeretném továbbra is a PC rendszerén hallani.
Van erre valakinek ötlete?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
wolfman
veterán
Jogos, tényleg. Na nekem ezek ilyenkor veszítik el a figyelmüket. Bár félmegoldás, hogy a TV vagy projektor USB-jét is lehet használni áramforrásként, de ha nekem ezeket konnektorba kell dugni, akkor pont elveszíti azt az előnyét, hogy pici. Akkor jó ha rádugom, putty és megy!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Ezeknek az ilyen HDMI-s cuccoknak kell külön áram is, vagy rosszul tudom? Tehát nem elég csak bedugni az adott készülékbe, hogy funkcionáljon, hanem hálózatra is kell csatlakoztatni.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
veterán
A hiányossága ellenére,használható eszköznek tünik,de nem hinném,hogy otthon túl népszerü lenne.Talán inkább bemutatóikat,prezentációkat lehet vele tartani.
duree54
-
Gusztáv
addikt
Nem rossz, de azért ennyi pénzt szerintem nem ér. Én az EzCast-ot vettem akciósan olyan 6000 körül, annyi pénzért együtt tudok élni a kompromisszumokkal (bár az újdonság varázsa elmúlta után már nem használtam annyit, most nincs is bedugva a TV-be). Viszont egy irodában, a beépített kivetítő felokosítására egy igen költséghatékony megoldás (ha van szabad hdmi port).
Laci
-
Béééla
őstag
Ez aranyos, EzCastom van otthon és az se tökéletes, de legalább valami megy.
De ezt a wifimániát elhagyhatnák. Van ehhez hasonló, de vezetékes megoldás? (a sok méter HDMI vezetéken kívül persze, Etherneten küldve)Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest