Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Egy ilyenre gondoltam az autóban és akkor hozzárendelni bármilyen okostelóhoz akár, pl egy ilyen a bemutatóban szereplő eszközzel. De ha nem akkor vmi más megoldás kell.
http://www.chalk-elec.com/?page_id=1280#!/7-open-frame-universal-HDMI-LCD-with-capacitive-multi-touch/p/21750207/category=3094861
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha jól látom ezek csak egyirányú kapcsolatra képesek, de mi van akkor ha pl egy HDMI-s érintőképernyőre tolom át az okosteló vagy tablet képét és ott használnám az érintés lehetőségét? Van erre vmi megoldás?
-
Milka 78
nagyúr
Nekem volt egy ehhez hasonló Measy stickem.A Wifis része jól működött és fhd-ban is életképes volt,de csak a saját beépített lejátszójával amivel azért voltak hibák.
A Miracastos része egy forintot sem ért,szétesős/élvezhetetlen kép,függetlenül az elhelyezéstől,formátumtól.
Majd kapott egy olyan frissítést ami után nem akart csatlakozni a hálózatomhoz,tabot nem látta és földhöz vágtam...annyi pozitívuma volt,hogy nem 20 ropi volt hanem csak 5 -
CsKdL
csendes tag
Az "okos" tv-m nem akart lejátszani NAS-ról semmit, ezért osztrák haver segítségével vettem egy Fire Tv sticket (Amazon nem postázza ide). 13k volt, tud miracastot, Kodi-val hálózatról szépen játszik mindent. Van hozzá távirányító, tud 5 GHz WiFi-t is. Szerintem megérte. Ennek fényében ez a cucc erősen túlárazott.
-
csizi90
aktív tag
Van ilyen eszközből olyan ami késleltetés nélkül viszi át a képet Miracast-on?
-
Daywalker
addikt
-
CyDoN
senior tag
válasz
tomistarkapi #11 üzenetére
Ha jól olvasom akkor a Qcast sok platformmal használható! Melyikre gondolsz?
-
olyan kütyü nincs, ami már meglévő hálózatot használ az átvitelhez? egy tronsmart dongle-m van, és a saját wifi hálózat kikövetelt alkalmazása miatt kb. használhatatlan.
-
tomistarkapi
tag
Ezeknek a hdmi-n felokosító témáknak kb max 5 rongyba szabadna kerülnie, de olyan ami igazán multi platformos minden rendszerrel teszi a dolgát igazán ritka, sőt talán nincs is.
-
Hintalow
senior tag
Hi!
ezekenek a cuccoknak milyen a működési távolsága? (normál üzemre gondolok pl. egy 720p-s filmet átlőni a tv-re) mert gondolom szobán belül tök jó meg minen, de nekem arra kellene, hogy a nappaliban lévő gépről tudjak filmezni a két szobával arrébb lévő tv-n.
Tehát ha csak pár pálcikás a wifi jel, akkor már nagyon döglik egy ilyen szolgáltatás? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van olyan megoldás, amikor a PC csak képi tartalmát átküldöd a TV-re vezeték nélkül?
A hangot szeretném továbbra is a PC rendszerén hallani.
Van erre valakinek ötlete? -
wolfman
veterán
Jogos, tényleg. Na nekem ezek ilyenkor veszítik el a figyelmüket. Bár félmegoldás, hogy a TV vagy projektor USB-jét is lehet használni áramforrásként, de ha nekem ezeket konnektorba kell dugni, akkor pont elveszíti azt az előnyét, hogy pici. Akkor jó ha rádugom, putty és megy!
-
wolfman
veterán
Ezeknek az ilyen HDMI-s cuccoknak kell külön áram is, vagy rosszul tudom? Tehát nem elég csak bedugni az adott készülékbe, hogy funkcionáljon, hanem hálózatra is kell csatlakoztatni.
-
A hiányossága ellenére,használható eszköznek tünik,de nem hinném,hogy otthon túl népszerü lenne.Talán inkább bemutatóikat,prezentációkat lehet vele tartani.
-
Gusztáv
addikt
Nem rossz, de azért ennyi pénzt szerintem nem ér. Én az EzCast-ot vettem akciósan olyan 6000 körül, annyi pénzért együtt tudok élni a kompromisszumokkal (bár az újdonság varázsa elmúlta után már nem használtam annyit, most nincs is bedugva a TV-be). Viszont egy irodában, a beépített kivetítő felokosítására egy igen költséghatékony megoldás (ha van szabad hdmi port).
-
Béééla
őstag
Ez aranyos, EzCastom van otthon és az se tökéletes, de legalább valami megy.
De ezt a wifimániát elhagyhatnák. Van ehhez hasonló, de vezetékes megoldás? (a sok méter HDMI vezetéken kívül persze, Etherneten küldve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Multimédiás tartalom telefonról, táblagépről és PC-ről tévére, egyszerűen.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- World of Tanks - MMO
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest