Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Én még várok a vásárlással, nekem nem sürgős, de JayZ videója (és Igor információi) után csakis ASUS kártya lehet(ne), de gondolom ezen is rajta van a csavaron a matrica, ami nem vízhűtés barát.
Jelenleg Gigbyte 1080Ti Aourus van a gépben, amivel elégedett is vagyok, de vízhűtés van rajta, a ventiket már vásárláskor leszereltem. -
Chrys_
addikt
De jó, hogy nem vagyok beta-teszter
[link]
Gigabyte most egy kicsit elba..ta.AUS TUF 3080 vásárlók örülhetnek, ott mindegyik blokk a minőségibb kondikkal lett kivitelezve (8:20-nál van a videóban, Igor's lab képe, mert JayZ-nek nem érkezett meg a kártya időben).
-
Chrys_
addikt
Annyira fontos a 0. órában megvenni, különben looser leszel örök életre... 😀
-
Chrys_
addikt
válasz
MegalodonS #1506 üzenetére
Nálam is van hasonló a gépben.
-
Chrys_
addikt
2*3080 NVLINK-kel még olcsóbb is, mint az egy 3090.
-
Chrys_
addikt
Konzol nem érdekel, vettünk XBOX One X-t is, de egyszerűen semmi kedvem azzal a szarral foglalkozni. Körülményes a bill-egér használat, kontroller meg nekem nem jó. Nálam ez a téma off.
Az AMD megoldását viszont várom, majd az összehasonlító tesztek megmutatják, mit érdemes venni. Nem leszek az első vásárlók között, bármelyik cég termékére is essen a választás, szívjon a kezdeti driverekkel más. De volt már AMD VGA-m, nem mondom, hogy egy sikertörténet volt. Előítélet, ez van.
Addig is még működik a 1080TI, de jó lenne, ha hozná MINDEN a 3440*1440 @120fps-t, amit a monitorom tud. -
Chrys_
addikt
Én kihagytam a 2xxx verziókat, 1080TI van a gépben. Már hetekkel ezelőtt mondtam az asszonynak, hogy itt bizony VGA csere lesz, és 1500€-val számolhatunk (a 2080TI árából kiindulva). Így most már akár jöhet a 3090 is
De valószínűbb egy 3080, vagy várunk még, hátha 2021-ben mégiscsak jön valami 3080 Super/TI/mittudoménmi
-
Chrys_
addikt
válasz
-Faceless- #142 üzenetére
Ryzen 4000 is minek, amikor már kiderült, hogy lesz még egy AM4 CPU (én erre várok, hogy közel kimaxoljam az X570 chipes gépet), mielőtt jön a PCI-e 5, DDR5, és tokozás váltás a következő generációnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sajnos a technikai specifikációkkal nagyon szűkmarkúan bánt a cég, így az érkező VGA-k pontos képességei még ismeretlenek.
- Mozilla Thunderbird
- The First Berserker: Khazan
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest