Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
-
berVi
senior tag
"Azért az bátor kijelentés, hogy van olyan erős. 1 szálon 2/3 akkora teljesítményt nyújt."
2019-ben nem erzem bator kijelentesnek. Neked mikor volt utoljara olyan, hogy egyetlen dolgot futtattal, es az csak 1 szalon volt kepes mukodni, es ezaltal limitalt a CPU? En a Windows Update-en kivul nem tudok neked ilyet mondani.
"Ennyi erővel az AMD A8-6410 ezt már 2014-ben tudta."
Aham. Meg a golya is olyan, mint a fecske, csak nagyobb, meg nem ugy nez ki. -12% teljesitmeny, +50% TDP, es akkor a perf/watt ki is jon 172 vs 290-re. De amugy majdnem ugyanaz ja.
-
Petykemano
veterán
Egy pár mondat arról, hogy ez a duál-klaszteres dekódoló mire/miért jó és hogy viszontlátjuk-e még másutt?
Az se lett volna baj, ha említésre kerül, hogy ez a mag natívan futtatja az x86 kódot, nem pedig RISC mikrókódokra fordítva. Így - a fordítás elhagyásával - ér el olyan alacsony (idle) fogyasztási szintet, mint az arm, amiről eddig azt hittük, az x86 képtelen.
-
törölt tag
Trevornak olvastam elsőre.
-
berVi
senior tag
Nekem nagyon bejon a NUC forma, de egyreszt mar a bekerulesi koltseg is magasabb, mintha ITX boardot vennel, aztan ha uj generacio jon ki, az egesz kutyut kell cserelned, nem csak a lapot (40k vs 90k kiadas), vegul altalaban fan is van benne, ami szamomra igen nehezen ertelmezheto egy 10W-os SoC eseteben.
-
-
FlashLed
senior tag
Hiszem ha látom. Mióta is igérgeti ezt az intel...
-
DraXoN
addikt
Ez eddig jó is volna mint CPU.. az alacsony teljesítményű gépeknél. De lesz is belőlük elérhető termék felénk?
Főleg mert mi igaz azokból a hírekből, hogy "pletykák szerint" a 3. generációs 10nm még mindig csak 20% körüli yield-el rendelkezik? -
berVi
senior tag
Van. Csak kozben otodannyit fogyaszt. Meg viccesebb a regi Core 2 Quad-dal osszehasonlitani, annak meg a tizede
Igazabol kivalo cucc ez is, csak az ember mindig jobbat akar, foleg ha huzzak elotte a mezes madzagot, mint az Intel a Tremont-tal.
Sajnos egyetlen lapot epitettek kore, de mar igy is harmat epitettem belole, nagyon elegedett vagyok vele. Egyetlen fajo pont az M.2 slot hianya, ruhellek a SATA meg tapkabellel kinlodni
-
Patice
nagyúr
ŐŐŐ és az IGP-ről semmi hír?
-
berVi
senior tag
Kiraly. Meg is lehet majd venni valaha, vagy tovabbra is csak pofaznak rola? Legalabb 2018 vege ota, azaz 1 eve varok egy erre epulo SoC-ra, mert mar akkor is "bejelentettek", hogy valami majd lesz. Valamikor. Aztan nyaron meguntam, es vettem egy Goldmont Plus-t inkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A fejlesztés a Lakefield kódnevű lapkában érkezik, és lényeges előrelépés lesz a korábbi generációhoz képest.
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest