- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
-
berVi
senior tag
"Azért az bátor kijelentés, hogy van olyan erős. 1 szálon 2/3 akkora teljesítményt nyújt."
2019-ben nem erzem bator kijelentesnek. Neked mikor volt utoljara olyan, hogy egyetlen dolgot futtattal, es az csak 1 szalon volt kepes mukodni, es ezaltal limitalt a CPU? En a Windows Update-en kivul nem tudok neked ilyet mondani.
"Ennyi erővel az AMD A8-6410 ezt már 2014-ben tudta."
Aham. Meg a golya is olyan, mint a fecske, csak nagyobb, meg nem ugy nez ki. -12% teljesitmeny, +50% TDP, es akkor a perf/watt ki is jon 172 vs 290-re. De amugy majdnem ugyanaz ja.
-
Petykemano
veterán
Egy pár mondat arról, hogy ez a duál-klaszteres dekódoló mire/miért jó és hogy viszontlátjuk-e még másutt?
Az se lett volna baj, ha említésre kerül, hogy ez a mag natívan futtatja az x86 kódot, nem pedig RISC mikrókódokra fordítva. Így - a fordítás elhagyásával - ér el olyan alacsony (idle) fogyasztási szintet, mint az arm, amiről eddig azt hittük, az x86 képtelen.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
törölt tag
Trevornak olvastam elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
Ez igaz, de jelenleg, amire én használom, elég a J5005 és nincs ingerenciám cserélni, még ha jön is az újabb széria.
Amennyibe meg most - kifutóként - kerülnek az integrált procis lapok, már nem is olyan nagy a különbség.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
berVi
senior tag
Nekem nagyon bejon a NUC forma, de egyreszt mar a bekerulesi koltseg is magasabb, mintha ITX boardot vennel, aztan ha uj generacio jon ki, az egesz kutyut kell cserelned, nem csak a lapot (40k vs 90k kiadas), vegul altalaban fan is van benne, ami szamomra igen nehezen ertelmezheto egy 10W-os SoC eseteben.
-
Akkor jó. Amire en gondoltam az ivy bridge alapu pentium dual core 2020m Ismerosomek cserlnenek laptopot lassan, de nem akarnak dragat venni. Ha netezni lehet vele meg videot nezni es nem annyra lassu h megoszul az ember akkor ilyet javaslok majd nekik.
2 db Új Nillkin Super Frosted tok Galaxy S21 FE-re * adatlapomon
-
FlashLed
senior tag
Hiszem ha látom. Mióta is igérgeti ezt az intel...
The Mechanic
-
DraXoN
addikt
Ez eddig jó is volna mint CPU.. az alacsony teljesítményű gépeknél. De lesz is belőlük elérhető termék felénk?
Főleg mert mi igaz azokból a hírekből, hogy "pletykák szerint" a 3. generációs 10nm még mindig csak 20% körüli yield-el rendelkezik?The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
berVi
senior tag
Van. Csak kozben otodannyit fogyaszt. Meg viccesebb a regi Core 2 Quad-dal osszehasonlitani, annak meg a tizede
Igazabol kivalo cucc ez is, csak az ember mindig jobbat akar, foleg ha huzzak elotte a mezes madzagot, mint az Intel a Tremont-tal.
Sajnos egyetlen lapot epitettek kore, de mar igy is harmat epitettem belole, nagyon elegedett vagyok vele. Egyetlen fajo pont az M.2 slot hianya, ruhellek a SATA meg tapkabellel kinlodni
-
Patice
nagyúr
ŐŐŐ és az IGP-ről semmi hír?
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
berVi
senior tag
Kiraly. Meg is lehet majd venni valaha, vagy tovabbra is csak pofaznak rola? Legalabb 2018 vege ota, azaz 1 eve varok egy erre epulo SoC-ra, mert mar akkor is "bejelentettek", hogy valami majd lesz. Valamikor. Aztan nyaron meguntam, es vettem egy Goldmont Plus-t inkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejlesztés a Lakefield kódnevű lapkában érkezik, és lényeges előrelépés lesz a korábbi generációhoz képest.
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz 6mag 12szál CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest