- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Belehet allitani valahol, hogy halljam magam a headseten mikor beszelek? 😊 Xbox One al hasznalom 😊
-
chris 1997
csendes tag
Ha előbb látom ezt a posztot... nem veszek más fejhallgatót
-
syberia
veterán
Nálam már 2 éve van egy Superlux HD681B, most van pár pici repedés a párna alsó felén, de a viselést nem zavarja, szerintem ez az EVO picit tartósabb lesz ilyen téren, bár nem egy dobálós darab ez sem.
-
syberia
veterán
Ennyi pénzből kijön egy Xonar DG és Superlux HD681 EVO, ehhez a kombóhoz képest a HyperX tényleg játék kategória.
-
SunMount3r
nagyúr
Hány centit?Mert a képek alapján a füles résznél lehet a csúszkája, az meg nem lehet valami sok...
Szerk.: amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy a cikk kis képén a főoldalon egy másik típus van?!Szerk.: engem csapott be ez az agyon filterezett Photoshop-os marketing fotó a Stringer-ről a cikkben, mert nem látszik rajta az illesztés...
-
trufa12
addikt
Hát nem tudom, nekem most egy cloud core-van. Asus xonar phoebus-al hajtom. Valami istenien szól (ahhoz képest hogy nem egy pro kifejezetten hifi fejhallgató ) volt már pár, de akkor még nem volt xonar phoebus. Szóval biztos hogy azok most sokkal jobbak lennének, de amit ebből is ki lehet hozni az valami fenomenális .
-
dementor
senior tag
Nem rossz, csak azt nem értem, hogy miért kell minden túlárazni amit gamernek minősítenek.
-
hungicid
csendes tag
Én vásároltam már egy ilyet 15800ért, teljesen elégedett vagyok vele igényes darabnak tűnik és állítható a fejpántja.
-
SunMount3r
nagyúr
"Teljesen saját fejlesztés?!"->Hmmm...
Nem állítható a fejpánt?!->Yikes...
(HA) Nem levehető a mikrofon?!->Yikes...
Ezek már alapból kizárják, hogy olyan jó "belépő" füles legyen belőle, amit az első Could, amit ugyan gamer-ként árulnak, de zenehallgatásra is nagyon rendben volt...
Egyedül a design van renben úgy-ahogy, a hangja meg majd kiderül, úgy is küldik majd tesztre is...
-
DanaL
tag
HyperX fejhallgatóm egyszer volt, nem is belépőszintű, de egy hulladék, hullik szét, fele gyengébben szól, szivacs foszlik, milyen lehet egy belépőszintű?
-
qantum
senior tag
Ez sem rossz, de inkább a Kingston HyperX Revolver (HX-HSCR)!
-
Forestal
tag
Nagyon pöpec a dizájn, ott van a szeren. Kinézetre komolyabb benyomást kelt. Amolyan Senheiser HD 429 képi világú, profilból
Remélhetőleg tartós is, mert ára azért van neki
-
h-yle
addikt
15 ért esetleg.
-
Gaga
tag
Bemutatkozott a HyperX belépő szintű fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest