- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg612
tag
válasz
Legendas #2822 üzenetére
megkérdezhetem, hogy neked bevált a Notify? mennyire szabható személyre az sms/hívás/stb kijelzése?
most a tools-t haszálom. a hívó fél nevének kijelzése ugyan nem működik, de az ikonokkal és a rezgésmintákkal egészen felismerhető/azonosítható a hívó fél.
ha a Notify használhatóbb, akkor akár be is neveznék a pro verzióra
ha csak a sima(nem fizetőms) verziót töltöm le, ott még az sem derül ki egyértelműen számomra, hogy tudja kezelni a band2-t (nyilván tudja, csak a ledek színeivel bohóckodik itt nekem. semmi ikonos beállítási opciót nem találtam) -
AMDaZERG_1
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Legendas #2802 üzenetére
Dehogynem!
Nekem mindkettő fent van, és arra jól emlékeztem, hogy ezt ki is kapcsoltam Fit-ben.
Azonban a Notify frissítése után elkezdett világítani kézmozgatásra, így gyanakodni kezdtem, hogy ejnye, ebben a verzióban már benne van ez is. Valójában én állítottam be, mert frissítés után csak az órát mutatja. Körülnéztem és megtaláltam az új menüpontot, amiben mindent ki is pipáltam, így figyelmetlenségemből adódóan a karmozgatás érzékelését is. Szóval van már ilyen funkció is. "Mi Band 2 settings" és ott a legalsó.
4.9.5 Pro verzió
Ahogy elnézem már teljesen feleslegessé vált a Mi Fit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest