Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras.1
csendes tag
nekem tetszik, valószínűleg gyönyörűen szól, de ennyiért???? ez nem normális ár egy ilyen rendszerért...
-
Alex91
félisten
-
dabadab
titán
Nem akksival megy: az erősítő az egyik hangfalba van beépítve, abba kell kettőharminc, a másik hangfal meg tök passzív és sima hangfalvezetékkel van az elsőre kötve. Ami drót nélkül megy, az a hangadat, először (ha van rá igény) a lejátszótól a dokkolóig, aztán meg után a dokkolótól az erősítőig.
-
Alex91
félisten
DS8800W, ami 400$...
-
Alex91
félisten
A hasznalatija...
-
Alex91
félisten
Lassan megerkezik
.
-
Yeffy
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Az kemény...
Egyébként 16-ra +1.Nekem tetszik, érdekes, csak nem kicsit drága...
-
domi007
őstag
1100 dollárért már MacBook Pro-t is lehet kapni az USÁban, ez meg csak egy hangrendszer..pff
-
yakuza.tora
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Cserébe viszont képes letépni az ember fejét!
-
yakuza.tora
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Cserébe viszont képes letépni az ember fejét!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
yakuza.tora #20 üzenetére
Jó is az. A két kis szat alig foglal helyet az asztalon.
-
qanic
tag
MP3-ra és kaszatibire jó lesz ez.
-
Elpresidente
tag
-
Patice
nagyúr
A cuccos elődje amúgy EISA díjas volt:
Jó, tudom, ez csak egy dolog, de azért mégiscsak szakértők is ülnek a bizottságokban.
-
eclipse006
őstag
-
zetecR
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
+1
-
BiP
nagyúr
Én sosem voltam elég audiofil, nekem már 100ezer Ft is baromi sok lenne egy hangcuccért.
Egy jónak mondott hangrendszer meg többszázezer, ami számomra elképzelhetetlen. Irigylem (és egyben sajnálom) azokat, akiknek ez ennyire fontos, és ennyit adnak érte, mert közben a minőségnek ára van.OFF: nekem fura csak, hogy egyre több hanggal kapcsolatos hír jelenik meg az oldalon? (fülhallgatók, hangszórók, stb)
-
yakuza.tora
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Ott a pont!
Emlékszem rá, amikor 1992-ben először hallhattam BOSE hangszórót. A srác, akié volt, ódákat zengett róla. Egyik alkalommal átmentem hozzá és amikor megláttam a hangsugárzókat elkezdtem röhögni. Na, ez egészen addig tartott, amíg bekapcsolta a cuccost. Ezt követően már csak szimplán égett az arcom. Nem kicsit, nagyon! -
rii
nagyúr
200 – 220.000 ft nem is olyan sok érte
ez kb használtan egy jobbfajta alsó-középkategóriás erősítő, meg egy szintén jobbfajta alsó-középkategóriás hangfal ____használtan____, kábelekkel.itt meg van wireless, desing, meg hogy új.
kérdés a hang, de a forrás miatt felesleges ezen leragadni. -
törölt tag
Csak ugy csillog a sok fotosoptol
-
imibogyo
veterán
Ha valakinek kell ilyen, akkor én 300$-ért vállalom a legyártását.
Valamiből meg kell élni na.Amúgy nem hiszem, hogy megváltaná a világot hangzásban. Egy újabb dolog amit csak azok fognak megvenni, akiknek egy telik rá, kettő ezt meg is akarják mutatni másoknak, hogy nekik telik rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
Vicces ez a sok ember, aki egy hangrendszert képes megítélni hallgatás nélkül...
-
doggie
aktív tag
Lehet, hogy csak felületesen futottam át a cikket, de csak iphone dokkoloként muzsikál?
-
elefant
őstag
válasz
Elpresidente #12 üzenetére
szerintem van benne akku. azért ezt ma már meg tudják oldani, ha nincs , akkor még nevetségesebb az ár.
-
Elpresidente
tag
namost ez vezeték nélküli, tehát a hangot wireless továbbítja, de mivan az energiaellátással? Akkus, vagy kell hozzá konnektor?
-
Illusion1010
senior tag
Nekem tetszik, és meg is venném ha lenne ennyi fölösleges pénzem......meg iPhoneom
-
Gál István
senior tag
Nemkéne...
-
Sicilian
addikt
Nekem tetszik, de nem kéne, főleg nem ennyiért !
-
kpal
nagyúr
ez elég merész
-
Devid_81
félisten
Bazz, 110$-ért sem gondolkodnék ilyenen...
Jókészek!
Gondolom mennyire nincs panasz a basszusra.
12-15" átmérőtől beszélhetünk basszusról, csak egy valamire hangszórónak a mágnese nagyobb mint ez az izé -
BloodRay
veterán
LOL az ára!
Egyébként azért persze meghallgatnám élőben mit tud ennyi pénzért ebben a méretben. -
noisia
aktív tag
1100 $-ért dugják fel! pont
-
Fr3eWar
őstag
Ez inkább gusztustalan mint szép. Első ránézésre a Nibbler "majom" jutott eszembe a Futurama-ból.
-
Day 'n' Nite
tag
Hát, az biztos, hogy drága köcsög, de szép is
-
LBandi
aktív tag
Eléggé mókás design. Nekem elsőre valami bennszülött dob jutott az eszembe, de egy vizesköcsögnek is simán elmenne (még füle is van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD