Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egy pozitív dolgot tudok mondani erről a trailerről. Ennek kurvára semmi köze a Deus Ex-hez szerencsére! Sőt megtiszteltetés volt, hogy pár napig egy lapon említették a két játékot. És csak pár napig, mert ezt a trailert látva, szerintem sokan a homlokukat fogták.
Én nem nagyon tudok különbséget tenni az AW és ez között, annyi feltűnt, hogy Kevin Spacey itt nincs benne. Van viszont bazi nagy robot, ami talán egy Titán?
(Kész, ennyi. Látjátok semmi rosszat nem írtam. Úgy érzem ez annyira rossz, hogy nem is kell bántani (még))
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- janacsi: Kasztrendszer?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest