- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanezt az nVidia control panelen állítottam be, és most egyáltalán nem lehet áthúzni a másodlagos kijelzőre az egeret. Még csak ma próbálgattam, eddig a programok is mind a fő kijelzőn nyíltak meg. Ha ez így marad, és játék alatt a teljesítménnyel sem lesz gond (szerintem nem lesz), akkor ez egy tökéletes megoldás, köszönöm a tippet!
-
törölt tag
Köszi, ez működhet! Nem tudom miért, de nekem tévével legutóbb nem sikerült így beállítani. A fő kijelző 4K felbontású volt, alatta középen pedig egy 800x600-as az erősítő miatt. A kurzor úgy sem tűnt el, akkor volt csak gond, amikor a második kijelzőn nyitott meg valamit a Windows.
Akkor ismertem meg a Win+P kombót.
Ideális esetben HDMI-n lehetne külön tiltani a videojelet, hogy csak hangot küldjön a VGA. Elvileg egy HDMI-s hangkártya is megoldás lenne ide, de az meg érthető okokból egy tiszavirág életű kategória volt.
Nem olyan régen még azt írtam, hogy az összes analóg bemenetet ledúrnám az erősítőmről. Erre most visszanyalt a fagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az RX-V385 a hagyományos, 5.1 csatornás eszközök táborát erősíti.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest