Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
killerjohn #158 üzenetére
A digitális fotózás elterjedésével, egyszerűbbé és olcsóbbá válásával egyenes arányban nő a fotózók száma, és a sok emberből - statisztikailag - sok a hülye, sok az okos, sok a megmondó. Múltkor én is feltettem egy képemet, hogy kérdezzek valamit a világításról, mire jött 10 válasz, egy a kérdésemre, a többi 9 pedig közölte, hogy alapvetően nem rossz kép, de amolyan tizenkettőegytucat, meg elvezetiaszemetazazizé, meg mértazaháttérami, és különben is, ez egy közömbös emlékkép, semmi több.
Én meg értetlenül álltam, és gondolkodtam, hogy visszaírjak a sokokosnak, hogy persze, b.meg, ez a kislányom két hetesen, és igen, egy emlékkép. De nekem a te gyereked képe lesz közömbös, ez nem az. Meg különben is, csak a világításról kérdeztem valamit, és bocs, hogy én, a kisfittypöcs senki mertem drágább gépet venni, mint amilyen neki van, miközben nem is tudok fotózni.
Persze a legfaszább az volt, amikor közölte velem valamelyik okos, hogy jobb lenne, nem aludna. Egy két hetes csecsemő, vazz
Igen, valóban bebizonyítottad, hogy sehova sem vezet a topic
De szerintem ezt már az elején tudtad, nem is kellett volna bizonyítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest