Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
AllTheBest #44 üzenetére
Az mondjuk idegesítő lenne, ha mondjuk menekülsz, de a karaktered vézna, és lepotyognál a házról.
De a csuklyát nem tudtam hová tenni. Na mármost a karakter ugye nem vehető komolyan, csak ilyen tingli-tangli assassin asszisztens. És kinek jöhetett az a nagyszerű ötlete, hogy legyen a rend a busmanok erdejében?
Miért nem lehetett volna valamelyik városban? Egyszerűen nem lehet komolyan venni.
(#45) Wlac: Ahhoz a részhez még nem volt szerencsém. Mondjuk ha már annyira meg akarták mutatni Connor felmenőjét, akkor elég lett volna az apjának szánni egy egész részt. Badass pali.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kuponkunyeráló
- BMW topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest