- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Várós
-
csongi
veterán
XuChiVel reszben egyet ertek.
A sorozat rendben van, bar sosem volt, hiba mentes. Ezt tudjuk kinek a hibaja. Nem lehetne ezt jobban utemezni? Ha Evente kiadnak egy uj reszt es az aktualis reszhez jon ket kiegeszito, akkor csomor lesz belolle. De igaz ez masik jatekokra is. Egyebkent jo jatek, ket resszel jatszottam. Ezt mar nem veszem meg, annyi uj nincs benne, hogy felkeltse a fantaziam.A Divizio remelem uj irany lesz es uborka nem cseszi el.
Azert jo jatekot mindenkinek ehhez a reszhez is -
deakpeti
tag
Biztos jo lesz csak 1 et sajnalok hogy nincs benne coop se semmi multi.unityba el lehetett lenni a jo kis coop missionokkal
-
Zedz
addikt
válasz
AllTheBest #44 üzenetére
Az mondjuk idegesítő lenne, ha mondjuk menekülsz, de a karaktered vézna, és lepotyognál a házról.
De a csuklyát nem tudtam hová tenni. Na mármost a karakter ugye nem vehető komolyan, csak ilyen tingli-tangli assassin asszisztens. És kinek jöhetett az a nagyszerű ötlete, hogy legyen a rend a busmanok erdejében?
Miért nem lehetett volna valamelyik városban? Egyszerűen nem lehet komolyan venni.
(#45) Wlac: Ahhoz a részhez még nem volt szerencsém. Mondjuk ha már annyira meg akarták mutatni Connor felmenőjét, akkor elég lett volna az apjának szánni egy egész részt. Badass pali.
-
AllTheBest
őstag
Ne akadjunk fent pont a kapucnin, amikor a legvéznább assassin is képes a végtelenségig lógni egy ház szélén...
Bár én csak a revelations óta tolom a részeket, de engem a 3 fogott meg a legjobban, meg persze a 4
Persze egyszer rá fogom venni magam és az elejétől végig fogom tolni az összes részt, e legelső meg is van már, sikerült jó áron lecsapnom rá, de még odáig nem jutottam el, hogy fel is rakjam a gépre -
Zedz
addikt
Felszínes, ez a helyes szó.
Nem nagyon foglalkoztak vele. Nekem az apja például sokkal szimpatikusabb volt.
(#42) james001: Ezzel is teljesen egyet tudok érteni. Edward karaktere valóban sokkal jobban sikerült mint Connoré, nekem átjött ez a laza kalóz stílus. De hogy tényleg, tulajdonképpen még csak Assassin sem volt, csupán egy jött-ment aki véletlenül csöppent bele az egészbe.. na az kicsit kiábrándító volt. Titkon reméltem, hogy azért a történet valamely pontjától kezdve kicsit magának érzi majd a rend céljait, törekvéseit, de igazából mondhatni szart bele az egészbe, megcsinált ezt-azt.
Meg azért az plusz poén, hogy a világ egyik legfélreesőbb erdejében, az ott élő bantu assassin négereknek is csuklyájuk van... Valószínűleg praktikus lehet abban a fülledt melegben.
-
james001
veterán
Igen azért mindenképp sokat fejlődött a 3,sokat játszottam vele azért így is. Amúgy aztán a 4-ben Edward már sokkal jobb karakter lett,Ubiék rájöttek hogy senkinek se tetszik egy önfejű morcos főszereplő
Bár benne meg az nem tetszett hogy tulajdonképp véletlen esett az assassinok világába,amúgy csak egy fosztogató kalóz
Ezio-nál jobb karaktert nem fognak tudni már csinálni az 100% -
Az általam eddig játszott AC-k közül (most tartok a Black Flagnél, de megvolt a Liberations is) a harmadik rész jött be a legjobban, de azzal én is egyetértek, hogy Connor semmilyen karakter volt. Túlságosan is igaz lelkű, felszínes karakter volt, főleg Ezio után. Amúgy a legkevésbé nekem is a Revelations jött be. Se a helyszín, se a karakterek nem kötöttek le.
-
Zedz
addikt
Connor az számomra egy semmilyen karakter lett. Lehet ha valakinek az az első AC játéka, akkor semmi gondot nem lát benne, mert amúgy voltak abban a részben is jó dolgok. A fára mászás és onnan történő kill, a vadon, az évszakok váltakozása, a minimális hajózás ( nem arra húzva az egész játékot ... ). Szóval ezek nem voltak annyira rosszak. De Ezio karaktere után az összes többi egy rossz vicc. Vagy akkor sikerült egy utánozhatatlan karaktert alkotniuk, vagy csak szimplán szarnak bele az egészbe. De én úgy vagyok vele, hogy az AC játékokon túl is az egyik kedvencem lett Ezio.
-
james001
veterán
Revelations még tetszett,bár sajnos baromi rövid volt. A 3 meg még "oké" volt,de a főkarakter Connor nagyon nem jött be,plusz a befejezést is jól elcseszték...
Nekem amúgy főleg nagy csalódás az,hogy a jelenbeli sztorit kezdik háttérbe szorítani,pedig én szerettem azt a részét is a játéknak. Lehet ebbe a részben már semmi nem lesz ezt illetően,Unity-ben is csak bejátszások voltak már -
cskamacska
addikt
válasz
Bjørgersson #17 üzenetére
Valójában nem. A játék..ipar erősen trendkövető, egy-egy nagyobb siker tucat klón megjelenését hozza magával, és a független alkotások is igazodnak hozzá a nagyobb nyereség reményében. Így kaptunk több tucat "WoW killer" MMO-t az évek alatt(miközben akár értelmes MMORPG-ket is kaphattunk volna), így lett igen sok TPS kicsit(vagy nagyon) Gears of War is, és így kaptunk métertonna CoD klónt egészen olyan szinten, hogy a fő rivális EA teljesen beáldozta a Medal of Honor nevet az eszetlen másolásba, és a BF sorozatot is erősen afelé vitte el.
Arról van szó, hogy ha kellően sokan szeretnek bele valami éppen aktuális butaságba, akkor az nagyon is befolyásolja az egész játékipar jövőjét.
Az Assassins Creed sorozatot ez most pont úgy érinti, hogy mióta átálltak más játékok után az éves termékciklusra(+ most már évközi spinoffok is), egyre inkább érezni a rothadó rókabőr szagot.
Egy-másfél év alatt egyszerűen nem lehet tokától bokáig egy tisztességes, ötletes, újító, jól megtervezett, és jól kivitelezett játékot összerakni.
-
wolfman
veterán
Én meg marhára sajnálom a vérszegény futószalagos vonulatot. Ha nem lesz szerethető a főhős és nem lesz a segge alatt egy korrekt történet (bár kötve hiszem), akkor hagyjuk is.
-
mlinus
őstag
Érdekesmód, nekem a mélypont a Revelations volt. Számomra teljesen érdektelen korszak, helyszín. Mondjuk az utolsó fél óra nagyon emlékezetes volt..
a 3 se volt egy nagy eresztés, de a Black Flag szerintem a 2. résszel egy szinten van, a Rogue meg a Brotherhood-al foghat kezet. A Unity nekem, mint mondtam korábban, bejött, de max a középmezőnybe raknám.
-
james001
veterán
Csak én érzem azt AC fanként hogy szép és jó ez is,de már kiveszett a "varázsa" az egész játéknak?
Régen tűkön ülve vártam az új még Ezio-s részeket de aztán a 3-4 után valahogy leült a lelkesedés...
Na mindegy azért kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből -
nbg
senior tag
Aham... Hangulatra inkabb: Assassin's creed: Gangs of New York (Londonban)
-
[Prolixus]
addikt
Esetleg a reklámkampányban az új fícsörök mellett arra is fókuszálhatnának, hogy ez a rész nem lesz induláskor játszhatatlan bughalmaz, mint a Unity.
-
aelod
veterán
A Unity egy halom trágya volt. És itt nem a játékra (optimalizáció, irdatlan gépigény stb) hanem magára a sztorira és a főhősre gondolok. A Bf után én nem tudtam hova tenni az egész jakobinus diktatúrát, Párizst és Arnot. De jött (hála a jó égnek és gémerek ezrei sirámainak köszönhetően) a Rogue és helyrerakott mindent. Sztorit mindent. Nagyon tetszett.
Én várom ezt a részt is csak azt vettem észre, hogy Ezio karaktere után nem tudtak igazán szerethető főhőssel előállni uborkaszofték.
-
Zedz
addikt
válasz
AllTheBest #28 üzenetére
Azt is az ukránok csinálták?
-
axton
tag
Varos. Amugy sokan ugy tesznek mintha mar evek ota szar lenne. Miert? Black Flag baromi jo volt a unity elott.
-
wolfman
veterán
Assassin's Cree: Unity megjelenése után tudni lehetett, hogy idén egy új részt kap a híres-hírhedt sorozat
Ezt megmondtam volna már a Revelations után is.
(#20) gianni85: Az Ubisoft már legalább 5 éve majdnem mindenben játékát elszúrja valami szarvashibával (kezdve az AC2 másolásvédelmével). Nem most fognak ezek észbe kapni higgyed el nekem. EA is 2x volt már Amerika legrosszabb cége, de nem hinném, hogy mai napig rájöttek volna, miért. Ubi is valami olyasmi cég lehet, hogy 2-3 részleg bezárása után összeül a vezetőség és azon fog tanakodni, hogy mit ronthattak el.
Nem, nem lesz optimalizált az AC-Syndicate!
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a cinematic trailer sem cinematic. Vagy legalábbis nem úgy, mint a korábbiak.
De tetszetős, nem várom annyira, mint a Unity-t (a Unity miatt
), de ez a kor meg dizájn telitalálat lehet.
-
vhw
addikt
Mert csak a huszon éve játszó, a végletekig tapasztalt és sokat látott gamereké a világ...
Csak nekik, az ő ízlésüknek, igényüknek kell mindig újat mutatni, mindig újítani...Ha valami "unalom tenger", akkor mást kell/lehet keresni. Minden bizonnyal más a célcsoport.
Aki épp a ki tudja hányadik résznél talál rá először az AC-ra, annak nem lesz unalom tenger. -
XuChi
addikt
válasz
Bjørgersson #17 üzenetére
Tök mindegy. De ha egy kis esze lenne az embereknek, nem vennének szemetet és azzal rá lennének kényszerítve a kiadó / fejlesztők a minőségre és az eredetiségre. Ennyi.
-
sultansmith
senior tag
Éljen.
Alig várom a gagyi pc-s portot... :/
-
Csabee86
senior tag
Trailer tetszett. Grafika egy az egyben a Unity. Ami nekem nem baj mert a Unity is szép volt (szerintem). Én várom. Minden részbe próbálnak valami újdonságot belevinni (hol több, hol kevesebb sikerrel) Ideje lenne újrajátszanom az előző részeket.
-
XuChi
addikt
Nem érted mit szerettem volna kifejteni. Azok sem jobbak és azokkal sem játszom. Egyediséget és ötletességet keresem. Egy sorozat áljon max 3 részből ès utána csináljanak mást. Nem kell 123 rész 1 játékból. A sport játékokról had ne fejtsem ki a véleményem, meg a sok birka baromról akik évente megveszik azokat a fostaliga sz@rokat
-
Sicilian
addikt
Én nem unom, nekem még nem volt két egyforma rész, vagy két egyforma küldetés.
Ha meg arra gondolsz, hogy menni kell benne, kapaszkodni, meg szinkronizálni. Ezt tudja egy ember.
Mit vársz, repüljön, vagy teleportáljongianni85 Ennyi erővel még az autós játékok is milyen szarok, mert mindig az a cél hogy győzzél.
De undorító szar, hogy az emberek leülnek a 123.ik kiadott játék után is elé. -
XuChi
addikt
Még mindig ezzel a sz@rral durrogtatnak ? Nem hiszem el hogy a 123-ig ac f@st még nem unjátok!!!!!
-
Zedz
addikt
Azért 5 hónap alatt pre-alfa verzióból elkészíteni a kiadásra készt... vannak fenntartásaim.
Itt pedig majdnem megsajnáltam őket. Lehet az elégedetlenkedés, szidás és felháborodás helyett inkább meg kellett volna simogatni a fejlesztők buksiját, és vigasztalni őket, hogy "nem baj srácok, a következő jobb lesz".
A karakterváltogatós rész pedig nagyon emlékeztet egy nemrég PC-re is megjelent címre... fúúú nem jut hirtelen eszembe a neve, segítsetek pls. Valami G.. GT.. áhh nem tudom.
-
mlinus
őstag
szerintem még sok a placeholder animáció (valószínűleg hudot se mutattak ezért, mert ugyanaz mint a Unity-ban jelenleg).
Ugye itt elsősorban az a nagy kérdés hogy képesek-e 5 hónap alatt megcsinálni rendesen, vagy összecsapják és úgy hagyják ahogy van. Mondjuk a Black Flag megmutatta, hogy tud az Ubi ha akar még rövidtávon is.
-
Logen88
aktív tag
Jobban kellene optimalizálni kedves Ubisoft! De tuti, hogy hatalmas gépigénye lesz.
Lesznek jó újítások, bár ez a lovaskocsis üldözés érdekes volt.Hangulat megvan, meglátjuk mit hoznak ki a sztoriból és a karakterekből.
-
.LnB
titán
A Cinematic Trailer alapján nagyon tetszik, az atmoszféra, a kor nálam teli találtat. Igazán felkeltette az érdeklődésemet. De a gameplay trailer alapján kicsit lelombozódtam. Persze még alpha, de azok az animációk, azok az össze-vissza csapkodós harcok.. Nem tudom. Én nem játszottam még végig egy AC-t sem, lehet ez lesz az első. De azért várok még a további videókra, információkra. Ígéretes.
-
Továbbra sem értem a névváltoztatást. A Victory minden téren telitalálat volt.
-
Sicilian
addikt
Ígéretesnek tűnik, Unity utáni hibákat, szerintem most nem engedik/engedhetik meg maguknak.
Várományos. -
mlinus
őstag
Nagyon szimpatikus, hogy normális gameplay streammel jelentették be. Hatalmas plusz pont a fantasztikus korszak/helyszín.
Csak ne úgy adják ki hogy még nincs kész... A Unity is egy teljesen korrekt játék a sok patch után.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy ígérték, a tegnap este folyamán lerántották a leplet az Assassin's Creed széria legújabb részéről.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest