- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
Nekem pont egy ilyen on-board memorias laptopom van most, es annyi volt a trukk, hogy ugyan olyan Mhz-s memoriat kell venni, mint az on-board (ez mondjuk eleg logikus) es menni fog dual-ba, mert automatikusan allitja az idozitest meg mindent. Legalabbis az Asus support ezt mondta, ez ahogy nezem igazuk is volt, mert 2 kulonbozo rammal is probaltam:
Amugy pedig az a "semmire sem eleg" 4GB ram meg mindig eleg az emberek tobbsegenek. Nezd meg mondjuk a linkelt Linus videot errol. Kicsit tul van gondolva ez a "nem eleg" dolog. Baratnom laptopja szinten 4GB-os, Celeron N4100-al szerelve, SSD-vel es rohadt gyors. Teljesen jol mennek a fullhd videok / filmek, tud normalisan bongeszni es sosem akad meg a gep. Pedig mielott megvettem itt fujjogott minden "szakerto", hogy fuuuujjj celeron, fuuuuj 4gb ram "elseindulveleawindowshamegelindulisakadnifog".
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest