Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz rudi #69 üzenetére

Én nem is teljesen értem ezt a toporgást... a tri-gate technológiától annyival többet vártam (részben abból, amit tanultam róla, amennyit utánaolvastam, illetve amennyit beharangoztak), lehet hogy hosszú távon be fog érni (sőt, biztosan).

Úgyhogy részemről nem tartom szimpatikusnak azt a hozzáállást, hogy mivel amúgy is piacvezetőek vagyunk, minek is adjunk ki olyan procikat, amik verik a sajátjainkat több mint mondjuk 30%-kal. Elég lesz annyival jobbat kiadni, amivel már érdemes megvenni, de nem lesz nagy durranás. (nyilván közgazdasági szempontból várható volt, hogy ez fog történni, de attól függetlenül antipatikus :D) Az AMDt természetesen CPUban így is verik... GPUban meg megérdemlik, amit kapni fognak (merthogy nem keveset fog ráverni az Inteles IGPkre az AMD megoldása, ha jól olvastam a sorok között:))

Egyébként az járható út, hogy magam csökkentem a proci frekvenciáját? (nyilván ezt az alaplapnak is támogatnia kell, de azon kívül, hogy olyan darabokat kapok kézhez, amiknek csökkentve van, és így vannak letesztelve, más különbség van az U és az M széria között?) Nyilván az M eset nem egészen az ULVk frekvenciájára, de mondjuk a kettő számtani közepéig?

Az AMD brand sajnos tényleg elég gyenge, de annyira szívesen tartanék egy igazi Trinity-s "ultrabookot" a notebook táskámban, 200-250ezer körül, hogy az valami elképesztő (mondjuk ennyire: |---------------------| legalább...)

• AxBattler

félisten

válasz rudi #69 üzenetére

Egyébként, ez az Acer Aspire One 756 ugyanaz a korábbi Acer, amiről már írtatok, csak átnevezve?

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók

Új hozzászólás Aktív témák