- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Bocs, hogy csak most írok.
Volt egy értesítési gondom vele, mely a Messengernél jött elő. Hozzá kell tenni, hogy én Samsung S20-al használom az órát. Ezt az értesítési gondot már megoldottam, telón kellett az értesítési beállításokban matatni.
A gond a következő volt:
- ha írtak fb messengeren, az első üzenet szövegét még mutatta az óra, a többinél már csak kiírta, hogy 1 beszélgetés aktív, de a szöveget nem láttam. Ez Samu hiba volt, beállítottam, azóta jó.Ami továbbra is fenáll:
-Samsungnál néha elkezdi és újra értesít az összes értesítésről (akár e-mail, akár messenger chet) és ilyenkor cca 1 percig csak rezeg a kezemen.
- autó kihangosító, ez a legidegesítőbb!!!! Ha a telókon a beállításokban a BT
beállításainál a hívás is engedélyezve van, akkor a kocsi kihangosítóról egyszerűen nem tudok telefonálni, mert marad a telón a hívás hangja.Ha pedig a hívást a BT beállításaiban kiveszem, akkor meg nem értesít az óra bejövő hívásokról.Hiába van a Mi Fitben a hívás is bekapcsolva. Azóta kutakodtam, Huawei órák is csinálják ezt...Valszeg ez Android-óra-autókihangosító triumvirátus probléma. Nem csak ennél az óránál jön elő.
-nincs az órán képernyőzár, azaz mindig érzékeli az érintéseket. Nekem hiányzik róla egy képernyőzár.
-nem lehet óraszámlapokat változtatni, csak azokat, amik a Mi Fittben és annak online részén van. Ami egyébként nem kevés, de én pont a Pro fehér számlapjára vagyok "ráizgulva".Kezdek vele megbarátkozni egyébként.
Amit viszont imádok benne, hogy nagyon szép, elegáns. Mindenki dícséri milyen szép óra.
bzoli71: ha bekapcsolsz rajta minden értesítést, meg mindent, akkor nálam 2,5 napot megy el egy töltéssel. Sportra egyáltalán nem használom, de pulzusmérés meg minden ilyen be van kapcsolva, hisz azért van, hogy csinálja. AOD be van rajta kapcsolva 7-22 között. 1 nap nekem reggel 7-től kb 20 óráig kezemen van az óra, aztán pedig a bútoron pihen, de be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Autós Szivargyujtó Töltő ajándék töltőkáballal
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest