- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autóhifi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Bocs, hogy csak most írok.
Volt egy értesítési gondom vele, mely a Messengernél jött elő. Hozzá kell tenni, hogy én Samsung S20-al használom az órát. Ezt az értesítési gondot már megoldottam, telón kellett az értesítési beállításokban matatni.
A gond a következő volt:
- ha írtak fb messengeren, az első üzenet szövegét még mutatta az óra, a többinél már csak kiírta, hogy 1 beszélgetés aktív, de a szöveget nem láttam. Ez Samu hiba volt, beállítottam, azóta jó.Ami továbbra is fenáll:
-Samsungnál néha elkezdi és újra értesít az összes értesítésről (akár e-mail, akár messenger chet) és ilyenkor cca 1 percig csak rezeg a kezemen.
- autó kihangosító, ez a legidegesítőbb!!!! Ha a telókon a beállításokban a BT
beállításainál a hívás is engedélyezve van, akkor a kocsi kihangosítóról egyszerűen nem tudok telefonálni, mert marad a telón a hívás hangja.Ha pedig a hívást a BT beállításaiban kiveszem, akkor meg nem értesít az óra bejövő hívásokról.Hiába van a Mi Fitben a hívás is bekapcsolva. Azóta kutakodtam, Huawei órák is csinálják ezt...Valszeg ez Android-óra-autókihangosító triumvirátus probléma. Nem csak ennél az óránál jön elő.
-nincs az órán képernyőzár, azaz mindig érzékeli az érintéseket. Nekem hiányzik róla egy képernyőzár.
-nem lehet óraszámlapokat változtatni, csak azokat, amik a Mi Fittben és annak online részén van. Ami egyébként nem kevés, de én pont a Pro fehér számlapjára vagyok "ráizgulva".Kezdek vele megbarátkozni egyébként.
Amit viszont imádok benne, hogy nagyon szép, elegáns. Mindenki dícséri milyen szép óra.
bzoli71: ha bekapcsolsz rajta minden értesítést, meg mindent, akkor nálam 2,5 napot megy el egy töltéssel. Sportra egyáltalán nem használom, de pulzusmérés meg minden ilyen be van kapcsolva, hisz azért van, hogy csinálja. AOD be van rajta kapcsolva 7-22 között. 1 nap nekem reggel 7-től kb 20 óráig kezemen van az óra, aztán pedig a bútoron pihen, de be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest