- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
#65675776 #30 üzenetére
Ez így van.....de mi is a HTPC definiciója?
A Barazos minden ilyen(HTPC) jellegű igényt kielégít maximálisan 14 hónapot át hajtottam a kis E-350-em.
Kíváncsiságból kiprószálom a mostani A6-3500 (alulfeszelve ez is talán belefér a 45W TDP-be.)....talán ,de még nem mértem.
Ez a hűtő,ami a cikkben szerepel elégséges,egy ilyen procinak,de azért melegszik a kis jószág ,ha meg hajtom.
-
mmdms
addikt
1/1-be a régi kártyám hűtője jutott eszembe: Kép
-
MZperX75
addikt
Na nekem,pont ilyen van(csak feketében) Tomx24 kollégának az öröksége,a HTPC-be ,az egyik kábel egy kicsit beleért azonnal eltört a lapátja.(Már ragasztottan kaptam,persze nálam 1 nap után kakukk,beszerezni viszont nem tudtam a ventit.(mivel 2600+ al vinnyog)
Hűtése szinte elégtelen A6-3500(65W TDP) procimon van rajta.
Itt azt írják ,hogy 2600-al pörög,nálam ez simán felment 3300-ra vagy még feljebb.Az AIDA64 méréseire nem adok,mert a bios pont 10fokkal többet mutat.
Aida szerint idle 40-46fok a bios szerint 50-55Fok.Terhelve simán 65-re felmegy,a bios-ban ezt nem tudtam lecsekkolni,annak ellenére ,
hogy A6-3500(X3) 2.4Ghz-en 1.425V @1.25V-os alul feszeléssel hajtom a kis PC-m.(20euró
) 5900Ft ér .......1500-at.
OFF -
vanye
senior tag
-
sanp
tag
Sok a fika pedig kategóriájának legjobb hűtője és ehhez még olcsó is. Nekem az elődje volt htpcben, abban még nem volt hőcső. PWM-mel leszabályozva halkabb mint a gyári hűtők és jobb hatásfokú, emellé beépítve alig magasabb mint a memóriák tehát gyakorlatilag a legapróbb mini itx házakba is be lehet építeni gond nélkül és le lehet hűteni egy izmosabb APU-t.
-
Normi™
őstag
Ha csapágyas lesz a venti lehet cserélni?
-
Ringman
félisten
belefér az 1U magasságba, lehet azért is a nagyobb ár.
-
wetomi
aktív tag
Valami hőcső végeket látok, de ilyen helyre nem lenn jobb a hőkamrás kivitel? Ha izmos gpu-kat lehet azzal hűteni, procit miért nem?
-
lujó55
addikt
vesz az ember egy APU-t, aminek alacsony a fogyasztása. Ráteszi ezt a szörnyűséget, hogy visítson? Tragédia! APU --> passzív hűtés.
-
Srodney
senior tag
azért lehetett volna pofásabbra is varázsolni,ez elég retro kivitelű...
-
vanye
senior tag
Némileg meglepő lehet, de a techpowerup kommentelői lelkesednek ezért a hűtőért...
-
Normi™
őstag
Mintha egy 10éves kép lenne....
-
Gyuri27
félisten
Hát ez mi?
A 20 orjó meg lássuk be rablás/átverés ezért a hütőért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Gelid új terméke az AMD CPU-kat és APU-kat teszi hűvösre, nem túl nagy kiterjedés mellett.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest