- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az a bepöccinthető extension rész. na az kéne.
meg teljesen csavarmentes szerelhetőség. három perc alatt kapta ki a lapot, mindennel együtt. wow.
a kieg hűtéssel kapcsolatban meg valahol igazad van, bár szerintem akinek ilyen lap kell és fontos a csend, az vizezni fogja. full cover block classy lapokra szokott lenni.
XLATX témához: legnagyobb lap jelenleg HPX, ami elvileg 10 slotot jelent. HAF X mellett pár másik gyártónak is van ilyen háza, pl TTnek, LianLinek, Silverstonenak, de van már ekkora ház 30-40k körül is.
-
imibogyo
veterán
Xigmatek Elysium is XL képes.
Nekem ez az álom ház. -
Petyyyyy
addikt
Penge ez a videó
Tényleg reálisnak tűnik ami a gépben figyel. Egy ilyen konfighoz tökéletes a léghűtés. Más kérdés, hogy már nem kell Quadro kártyát venni, hogy 6GB RAM figyeljen a VGA-n. Épp ezért egy 7970 Toxic CF-hez már inkább vízhűtést képzelek.
Már most várom az eredményeket amiket ezzel a lappal hoznak. Röpke pillantás -
jáózsi
tag
Ez az alaplap enniyért vajon egymagában futtatja-e a krájzisz kettőt?
-
szab.tam
nagyúr
(#34) lujó55
(#37) Petyyyyynekem ő beszélt róla....
csak nem mőködnek a feltötlött képlinkjei...de a gépről egy linkelt összeszerelés videó igen....
3 perc, érdemes megnézni. jó marketing anyag, de reálisnak tűnik. -
zazahoho
őstag
Egy ilyen csúcs konfig összeállításánál az alaplap lesz a legolcsóbb tétel
(evga mániás lévén még ráadásul gyönyörű is)
-
Dtomka
veterán
az enyémbe szerintem elfér
nekem ilyen van:
Chieftec Uni LBX-02B-B-B -
Petyyyyy
addikt
Ez bizony csinos a linken. Biztosan jó a huzat a CPU-knál. De szerintem Qbász fórumtársunk nem egy ilyen oem konfigra gondolt a minden földi jó alatt. Ha meg szerver feladatot lát el, vagy csak számolásra van használva egy ilyen alappal a gép, akkor muszáj zúgnia, hogy meglegyen a szerver feeling.
-
2db új jelenleg csúcs xenon E5-2690 8/16 mag/szál 2,9GHz 135W-os TDP-vel 2057USD-s fogyasztói árral már illene bele, viszont játékra ez a xenon nem lenne gyenge? Mármint egy csúcs i7-el szemben, ahol magasabb az órajel és még ki tudja mi másban is (valaki biztos, de az nem én vagyok) jobban használható játékra. Abban is van annyi mag amennyi bőven elég a mai játékokra, szóval ezt max. ilyen multifunkcionális gépnek tudnám elképzelni otthoni használattal kapcsolatban. Quad sli/cross kiépítést meg már más lapon is láttam, bár nem 3x16@. Kimondottan játékra szerintem csak buta emberek építenek rá gépet. Bár egy összehasonlító tesztet megnéznék.
Egyébként az egyik foglalathoz a +2 ddr3 foglalat nincs kicsit távol? Vagyis olyan furán lett így elhelyezve, meg azok be se lettek színezve.
-
Chp
őstag
Ilyenkor mindig jóleső érzés tölt el, mikor látom, hogy mik készülnek, és nekem is van EVGA termékem.
-
szab.tam
nagyúr
tévedés. nem alap.
ilyen lapokra léteznek professzionális, oem konfigok. és azok léghűtésesek biza....
úgy 1 ilyen konkrét (már a múltból):
HP Z800 Workstation -
lujó55
addikt
Nemcsak, hogy jól néz ki, de jól is néz ki
Tényleg brutál jó duál deszka! Vajon mit tud?
Gondolom komoly számítási teljesítményt ki lehet hozni vele. -
szab.tam
nagyúr
szerintem sem vészes az ára. aki ezt megveszi, úgyis beledob 2 db. 1200 dolláros procit....
tetszik a szépen elterülő chipsethűtő.
ha megkérdeztek volna, biztos adnék hozzá opcionális hűtőt 50-80 dezsőért.
a hűtő közepén kialakítottam volna egy 6 mm-es hőcsőnek egy foglalatot. le lehetett volna csavari a hűtő tetejét, cső bele, tető visszazár. a cső kijönne az alaplaplapról, a ház eleje irányába. és oda rámenne egy nagyobb borda. 2 cső lenne a szetben. egy egyenes, és egy 90 fokban elkanyarodó. a hülye júezre + pénzért a 650 dollásos lapjához választhatna, hogy melyik csövet használná fel. attól függően, milyen hely van a házában elöl.vannak már hasonló + beszerelhető csöves hűtők, de mind az alaplap fölött foglalják a drága helyet, ahová itt ugye a sok vga-nak kell a hely....
azeket a konfigokat jó eséllyel már bevizezik, de én egy 650 dolláros lap mellé akár 100 dollárt is kiadnék egy ilyen extra ficsőrért, ha lehetne kapni.
-
Qbász
aktív tag
Ha telepakolnám minden földi jóval, olyan hangos lenne egy ilyen config hogy inkább távvezérléssel működtetném egy másik szobábol
-
fesii
aktív tag
Ezzel aztán lehetne menőzni a haverok előtt
Külön örző védő szolgálatot fogadnék fel a védelmére -
Petyyyyy
addikt
Ha valami akkor ez durva. Naná, hogy tetszik és külön öröm a PCIe sávkiosztása. Mondjuk a 3x16-os módot megvalósíthatnák halandó ember számára megfizethető lapon is. Tuti lenne örömujjongás.
-
válasz
headhunter #10 üzenetére
Nem tudom miért lenne "nyelő". Ha jól tudom a 64 bites windows 7/vista 192 giga ramot tud megcímezni. Szóval ez még ahhoz képest sem sok.
Aki meg szervernek + renderelésre használná, annak kellene ennyi ram. Gémer gépnek elég 16 giga ram is. -
Petike1007
tag
A látványtól könnybelábadt a szemem
-
Tikakukac
titán
Ilyen lap kéne nekem. Mármint méretre, mert a sima ATX eltűnik a kuckóban. Akinek meg van korlátlan pénze, az viheti
-
nyunyu
félisten
Mert akkor már XL-ATX is kicsi lenne neki.
Ugyan mar, lehet nagyobb hazat is kapni.
-
Black Dragon
addikt
Lehet nem lesz elég a PCI-E foglalat.
-
(V) ó k u s
tag
Na, akinek ez drága, az várhat kicsit az AsRock-ra. Hátha ott is előrukkolnak valami válasszal, egy fokkal lazább áron.
Mondjuk az ár persze jó dilemma, mert ez is elég korrekt árra lett kihozva!
-
jookomak
őstag
Az hagyján, hogy nagy, na de milyen házba lehet belerakni?
-
Dassler
őstag
Ideális irodai gép alap
-
staccato
tag
650 dollárt
ezt nagyon beárazták
-
fesii
aktív tag
Ha veszek egy ilyen lapot és telepakolom a felső kategóriás cuccokkal asszem egy 10évig nem lenne probléma a masinával
Az más kérdés, hogy azon az áron házat veszek -
Angel1981
veterán
Megmondom őszintén, én magasabb árra számítottam!
-
headhunter
addikt
RAM "nyelő".
-
Érdekes egy monstrum. Bár én a ddr3 foglalatokak 2x4 + 2x2 nek látom, bár gondolom ettől a lényeg nem változik. Maximális fogyasztás ennél a rendszernél szép lehet (Minden csatlakoztatási lehetőség igénybevételével).
Szerk.: Köszi az infót!
-->(Milyen lap akar ez lenni...)
-
Retekegér
MODERÁTOR
OMG
Azt hittem drágább lesz.
Van bővítési lehetőség, az egyszer biztos.
-
Aucor
senior tag
Szépecske... 7db PCI-E
(#3) radi8tor1:
Az igaz éppen... De hátha kitalálnak valamit, s majd talán lehetlesz 7db single slot 7750-et össezkötni
-
ViiiiktorOC
senior tag
Respect
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A dupla LGA2011 foglalattal megáldott alaplap extra funkciókban is gazdag.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest