Új hozzászólás Aktív témák
-
HoyHoy2
tag
Kb jól látod a helyzetet
de igazából az ár alapján fogok dönteni, hogy végül a hangszigetelés lesz a fontosabb vagy a szellőzés vagy a méret, amit belepakolok annak pontosan megfelelő lesz mind a 2 opció
Igazából nem tudom miért váltok ki ekkora ellenérzést, hisz csak annyit írtam, hogy alacsonyabb árra számítottam, ha ugyanabba az árba lesz meg döntök a design/megfelelő méret alapján, ami meg szubjektív
-
HoyHoy2
tag
Amire válaszoltam komment, kolléga 30-35 írt itthonra. A sima fekete pure base 600 már 26k körül is van. A Meshify C van 33k körül ha épp kapni. Szerintem semmit nem add ez a ház pluszba, ha mondjuk tényleg 30 körül lesz, mert "csak" szimplán mondhatjuk hogy árban van. Tudod mindig reménykedik az ember hogy lesz valami bestbuy, az EUR árak alapján én reménykedem 28 körüli árba
Az hogy azok mind drágábbak amiket én írtam, az meg egyenesen nem igaz, max ugyanannyi
De kemény 4-5 ezerről beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest