- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DLNA
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Találtgyerek #31 üzenetére
Lehet is vele
ha nem úgy áll az ember hozzá ,hogy hűűba.. ennyi tolóerővel miazhogy nem emeli az orrát? akkor nem éri nagy csalódás.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #30 üzenetére
Hát a végére komolyan megszédültem.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nem szimulátor ,de lehet vele jókat hentelni majd
-
fasirTTT
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
probléma megoldva
-
fasirTTT
őstag
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
jah, én tudom, hogy van multi a il2-ben, nekem is megvan eredetibe ^^
azért írtam a zárójeleset, mert a vidibe a single van (szerintem) és én a multiról beszéltem, remélem így érted. amúgy meg nem tudom mi a bajotok azzal, hogy 1 játék sokoldalúságra hajaz. én kifejezetten örülök annak, hogy lehet repcsizni 1 FPS gémbe. akinek ez nem tetszik, az mennyen "kodozzon", vagy ne üljön repcsibe....
meg szerintem lesznek olyan szerók ahol nem lesznek repcsik, tankok stb.
semmi baj, ha 1 játék fejlődik!! sőt! -
Mr.Csizmás
titán
-
fasirTTT
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
jah, csak ha il-be "kiszálsz" a repcsiből, akkor GAME OVER, de itt folytatódik a harc odalenn. (jahogy én itt most a multiról beszélek ?
)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DrTroglodyte #23 üzenetére
tanulnod kell még, a világ nem ilyen egyszerű
-
DrTroglodyte
tag
Valamit valamiért. A háború drága, ne várjuk el senkitől, hogy dollármilliárdokat öljön egy háborúba csak úgy, jófejségből. Van annak a pénznek helye Amerikában is, elhiheted.
Puffoghatsz ahogy akarsz, Irakban és Afganisztánban igenis jobb lett az átlag állampolgár élete. Az, hogy cserébe amerikai cégeké az olaj meg egyéb infrastruktúrális koncessziók, elfogadható ár, az otthoni hadiipar pedig remekül megél a háborúból. Mindenki jól jár.
Én konkrétan örültem volna, ha az ötvenes években idejönnek az amerikaiak, és kipofozzák innen az oroszokat, de cserébe lenyúlják mondjuk az uránbányáinkat. Jó csere lett volna. -
kovsol
titán
elő van rendelve a game és nagyon várom, de ez egy átláthatatlan kavarodásnak tűnik nekem így
-
deter
aktív tag
A játék valódi helyszíneken játszódik, ebből adódóan bizonyosan lesz a politikai vetülete a kampánynak. Továbbá, valamely országot bizonyosan démonizálni kell. Elvből elítélem, hogy (jelenetesetben) a "játékkészítők" magasról tesznek az adott nemzetek/kultúrák érzéseire. És hajlamosak a dolgokat egysíkúan ábrázolni. Ezért is gondolom, hogy a történet számomra egy nagy nulla lesz.
A hozzászólom másik felével kapcsolatban. Az már bizonyos, hogy amerikai katonákat kell alakítanunk. Akiknek a kezükben levő zászlóra az lesz írva, hogy "megmentjük a világot önzetlenül, de tényleg" .
-
deter
aktív tag
A történet egy nagy nulla lesz, szokásos amerikai propaganda. Avagy hogyan állítsuk be a jó félnek egy tömeggyilkos, agresszor és elnyomó államot.
A multi része viszont nagyon város. Hamarosan itt a béta.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép.
-
ch003067
addikt
Ááh, nagyon állat
Nagyon kipróbálnám már
SzerK: Ez inkább viszont Multiban lesz izgalmas, mert gondolom ez Kampány mód volt.
-
Hűdeizgi, kb annyira mint a COD sorozatban a bombázós küldi...
-
petya1992
tag
Na ez az ami a Codokba sosem lessz.
-
Gude
senior tag
Max darabra veri a cod minden mást a BF3 visz szerintem
-
jegenye77
addikt
Szerintem semmi különös nincs ebben a videóban.
Hangulatról meg annyit,hogy az a STALKER-nek van.Ennek meg ugyan olyan hangulata lesz,mint a többinek volt: 0-a.
Multi része esetleg feldobhatja de nem sok esélyt látok rá.Azt a COD úgy is leveri. -
daneeeeee
aktív tag
Ez a video nagyon komoly, hihetetlen milyen sokoldalú a játék.
Nagyon várjuk!!!! -
Góliát
őstag
Nem mostani a videó, de sokadszorra is jó volt végignézni!
-
fasirTTT
őstag
lehetne inkább "Battlefield 3 a gépemen"
amúgy jó kis vidi ^^ kikészítem ennek a joy-t -
bmakszim
senior tag
Eszméletlen milyen hangulata van ennek a játéknak. Nagyon durván átjön a háború feeling. A hangok meg... már a BC2-ben is fenomenálisak voltak.
-
Tibor92
tag
Mi ez HAWX 3 ?
-
Gude
senior tag
Nagyon tetszik,de egy helikopteres videót is szívesen megnéznék már
-
boeing
őstag
Nem semmi lesz ez a játék,már csak a tenger alá kell merülni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy látványos Battlefield 3 videóra hívta fel a figyelmünket egyik kedves olvasónk.
- Akciókamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mazda topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest