Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Peldaul, jah

Egy rakas Tesco-ban szinten van amugy Paypass, siman lehet hogy ott is van. Spar/interspar-okban is van, stb. Hogy videken Bivalybasznadon mi van, arrol pedig igazan nem az NFC tehet. Ahol meg bankkatyaval sem lehet manapsag sem fizetni, azzal aztan nem sok mindent lehet kezdeni. Viszont kicsit is nagyobb varosban, Budapesten besetalsz egy kicsit is nagyobb boltba, tobb eselyed van hogy tudsz NFC-vel fizetni, mint hogy nem. Innentol kezvdve pedig arrol beszelni hogy nincs elterjedve, baromsag, ennel sokkal jobban nem is tud semmi elterjedni.AkosL: Google Wallet-tel pl barmilyen kredit kartya osszerendelheto, csak valamiert hivatalosan meg csak az USA-ban elerheto. Kivancsisagbol azert kiprobaltam kis trukkozessel, es siman elfogadta a CIB kartyamat, es tudtam vele fizetni a helyi CBA-ban. Ennyit a nincs elterejdve szovegrol

-
assemble
addikt
A kedvedert megneztem itt, es Kisvarda-t beirva is kidobott 4 helyet ahol tudsz NFC-vel fizetni, koztuk Rossmann mellett pl egy ABC boltot es egy hasznalt ruha kereskedest is. Persze lehetne meg tobb, de nyilvan nem a magyar videkhez fogjak igazitani a fizetest mert akkor meg a kozepkorban elnenk
Kicsit is lakott helyeken, a legtobb nagyobb boltban tudsz vele fizetni meg ebben az orszagban is. Budapest-en pl csak a XI. keruletre 92 boltot dob ahol NFC-vel tudsz fizetni. Szoval boven el van terjedve, aki mast mond, annak fogalma sincs a valosagrol. -
assemble
addikt
Pl a legtobb kicsit is nagyobb boltban szinte barhol lehet vele fizetni. Igen, Magyarorszagon is mcdonaldsokban, cba-ban, rossmannban, spar-ban, stb.
Ezeh kivul nagyon egyszeruen lehet vele tartalmat megosztani keszulekek kozott, es hasznalhato meg millio masik dologra, pl automatikus profil valtasra erintesre.
De persze mindenki tudja hogy semmire nem jo, 2d-s vonalkodokat mutogatni sokkal jobb
illetve majd ha x ev mulva megint sok evvel lemaradva meltoztat az Apple is beletenni a telojaba, na akkor hirtelen mar nagyon hasznos lesz, tudom hogy megy ez 
-
assemble
addikt
A kutya nem fogja hasznalni szerintem. Nem is ertem hogy gondoltak ezt az egeszet komolyan, hogy majd emiatt a baromsag miatt barki megfeledkezni rola hogy kihagytak az NFC-t, aminek tenyleg ertelme is lett volna? Es majd tenyleg szanalmas 2D-s vonalkodokat fognak kamerak elott libegtetni? Kotve hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

illetve majd ha x ev mulva megint sok evvel lemaradva meltoztat az Apple is beletenni a telojaba, na akkor hirtelen mar nagyon hasznos lesz, tudom hogy megy ez