Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem még a point and click kalandjátékok is hosszúnak tűntek ahhoz, hogy mobilon játsszak, na meg ez biztos szétzabálja az akksit, úgyhogy annyira nem sajnálom, hogy nincs WP-re.
-
DuDieHUN
aktív tag
valaki fel tudta tenni android-ra a magarítást?
köszi
-
tothmaxy182
őstag
Azért akárhogy is, de mobiljátékhoz képest elég borsos az ára...
-
nyemetz
csendes tag
Instant buy volt. Így legalább látok rá esélyt, hogy végigviszem tíz évvel az első kijátszás után megint. Asztali PC-n van más, de amikor csak tablet van nálam elképzelni sem tudok jobbat. Ha egy évig tart majd, akkor is.
-
Chp
őstag
válasz
bence96benko #11 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez bekövetkezik, elég ha lecsökken az Android és a WP közti brutális kontraszt. Akkor én már jól fogom magam érezni.
-
Gbi82
tag
Én PSP-n végigtoltam a Diablo-t, az sem volt leányálom, de ebbe tuti nem vágnék bele mobilon.
-
Vajon van e lehetőség valahogy a magyarítást ráaplikálni, ami a PC-s verzióhoz megvan? Amúgy nagy kedvencem volt anno.
-
janos1988
addikt
Szép méretes lett...
-
Chp
őstag
Milyen érdekes, hogy a WP mindig kimarad az ilyen bulikból...
-
bali93
tag
Na végre már, mióta várom.
-
Crytek
nagyúr
Azt azért megnézném ki az aki egy akár 100+ órás game-et mobilon tol végig.
A 3-4-max 10 óra még ok de ez véletlenül se mobilra való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest