Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszattee
csendes tag
ez a frissítés elég nyakatekert megoldás, meg lehet próbálni, szerintem nem fog működni, inkább reinstall (bár én egyből ezzel kezdtem volna, de tudom te szereted magad sz*patni
)
bevallom utoljára xp-t frissítettem, de az úgy meghalt, hogy azóta nem szórakoztam ilyenekkel...
-
juhaszattee
csendes tag
de.. ennél a lapnál már csak sata3 van, egy vezérlőn van az összes port. vagy a déli hídba integrálva vagy egy külön chip vezérli őket, felrakni meg nemakarja mert a 939es lapon meg nincs olyan vezérlő...
ha új telepítést próbálnál, lehet ugyanitt elakadsz, mert nem fogja a telepítő látni a hdd-t, kérni fogja a vezérlő driverét és utánna már tudnád telepíteni(régen ez floppyról ment, szerintem vistában már lehet usbről vagy másról is beolvasni)
-
juhaszattee
csendes tag
hát legelsőnek megpróbálhatod felrakni az új lap drivereit és imádkozni h csak ennyi legyen a gond és nem ütközik senki senkivel...
régi driverek leszedéséhez én valamiféle driver cleanert használnék, google-ben találsz szerintem sokat, bár én csak nvidia drivert kapartam le vele, arra kiváló volt, nemtom alaplap pucoláshoz mennyire ideálisak ezek a progik...
-
juhaszattee
csendes tag
nah ez egy jó kérdés ilyet még nem próbáltam..
én csökkentett módban indítanám az F8-at nyomkodós módszerrel majd ott szépen minenféle drivert törölnék eszközkezelőből ami a laphoz kapcsolódik, meg valami driver cleanerrel végig kéne mászni rajta, mert az eszközkezelőben szerintem nem lesznek ott a 790-es lap driverei...
még az is megoldás lehet, amit dabadab írt, hoyg az új lap drivereit, főleg a stata vezérlőt feltelepíted a régi lappal és hátha elindul
-
juhaszattee
csendes tag
Ha jól emlékszem én is így jártam amikor abit is7-e2-t raktam az asrock p4i65g helyére. Bár ott csak a sata odd zavart be, de szerintem nálad a 790-es lap megmaradt drivere okozza a gondot. (esetleg az ix38 is benne lehet a buliban, érdemes lenne azt is lekaparni valahogy)
-
juhaszattee
csendes tag
Első tippre régi lap vissza, majd csökkentett módban az összes drivert leszedni, esetleg valami driver cleanert is alkalmazni a 790-es lap maradékának lepucolására, majd kikapcs és ezután próba az új lappal. Szerintem összezavarta a 790-es driver a 990-es lapot, bár ez csak tipp. Floppyra sok tippem nincs, én egy P2-t rendszeresítettem erre a feladatkörre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest