Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
DOS alól is tudom a Win2k-t telepíteni, de ez azért nem fexik megoldás, mert jelenleg egy 76gigás SCSI vinyó van benne amire mindenképp kell FAT32-t rakni én meg nem akarom "ketté törni" a vinyót illetve csak FAT32 partícióval... NTFS legyen rajta és arra menjen fel aWin2k egy az egybe
megpróbáltam azt, hogy DOS alól elkezdtem telepíteni a Win2k-t és a 76gigás mellé raktam be egy 1gigásat ami FAT32-es hogy arra pakolja az ideiglenes filejait, ez így jó is votl, szépen elindult a telepítő felmásolta a filokat restart, utána ismét bejött a telepítő, akkor mér úgy mintha CD-ről bootolt volna, kiválasztottam hogy a 76gigás NTFS-es vinyóra rakja fel a Win2k-t ez pedig odáig működött míg ki nem szedtem az 1gigás vinyót mert onanntól kezdve a 76osról sem tudott bootolni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest