Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Everest / AIDA64 topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Húú de szexis.
-
Skiczpausz
tag
Erdemes megvennem? Nagyon, de nagyon tetszik, 600 dollarert nem is gondolkodnek el rajta.
I <3 Motorola Defy
-
Sequoyah
tag
válasz Csabulator #3 üzenetére
Drága, de ennyit is ér. Nagyon fáj a fogam bármelyik X-es gépükre (X100, XE-1, X-PRO1 és most az X-M1), de maradtam a DSLR-nél, de ezek vannak olyan jók, mint az egy árkategóriájú más gépek.
-
Ijk
nagyúr
Fuji nagyon tudatosan építgeti a MILC vonalát, és remek kis rendszer ez. Kár hogy ilyen bitang drága, én bármikor elcserélném a tükröst egy X Pro-1 +18, 35, 60-as rendszerre.
Ez az új váz a kis 27-essel is elég vonzó./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Csabulator
tag
Ámen!
Számomra hihetetlen, hogy egy Fuji x10/x20 méretű gépet gyártottak le APS-C szenzorral. Számomra nagyon meglepő, hogy a Fuji ilyeneket csinál és az utóbbi idők egyik legszimpatikusabb fényképezőgépgyártó lett. Sajnos megkérik a gépek és objektívek árát, de remélhetőleg majd normalizálódik a helyzet.
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
arn
félisten
Ez a zoom is hozza a korabbi minoseget? Mert akkor rohadt jo a 800 eur ar.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Gondwana
addikt
Lesz még a Fuji tömegtermék!
Régesrégen az S602 volt az első, amire nemgombakiváltotta tenyérviszketést kaptam.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest