- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Az építészeti felhasználása - gyakorlatilag csak az ellen nem tiltakoztam - teljesen rendben van (sőt, még attól is jobban
), meg hasonló műszaki területeken is van létjogosultsága, ahol vannak tervrajzok, műszaki rajzok (például egy autógyárban) vagy bonyolult folyamatábrák, de a korábbi linken lévő többi felhasználási terület... hááát... Az viszont megint csak teljesen jogos felvetés, hogy egy érintőképernyős 4K monitor se feltétlenül lenne jóval olcsóbb, és ez végül is - megfelelő állvánnyal, vagy kerettel - effektíve egy okosmonitor, anélkül meg egy félig-meddig hordozható okosmonitor
. A jobbak akár még telefonálásra is használhatnák
, Skype-pal mindenképp működne.
-
bteebi
veterán
Ez mondjuk jogos. Home userként viszont - nyilván (?) - nem tudom és nem is fogom tolerálni a business megoldások árazását, még akkor se, ha ott egy ilyen tab vagy TV filléres tétel. Ezt a 20"-os tabletet viszont konkrétan nem értem. Túl nagy. Hogy/hol lehet ergonomikusan és racionálisan használni? Ölben szerintem kényelmetlen (és talán értelmetlen is), kitámasztva viszont már inkább laptopként (billentyűzettel) használnám - ahhoz viszont nagyon drága. Egy kézzel pedig elég kevesen bírnák tartani, meg talán nem is lenne elég masszív ahhoz, hogy csak az egyik sarkánál megtartsa mindenféle meghajlás nélkül a saját súlyát.
A #11-ben linkelt elképzelések, felhasználási lehetőségek engem nagyon nem győztek meg; a legtöbb helyen az ilyen tabot monitornak hívják, és sok esetben ki is válthatná ezt a milliós csodát. Oké, mondjuk egy építkezésen pont nem, de egy kozmetikusnál, fodrásznál igen.
-
bteebi
veterán
"a 4000 euróért kínált, 20 hüvelykes képátlóval bíró Ultra High Definition felbontású tablet ... 4GB DDR3 RAM és 256 GB, adattárolásra szolgáló SSD"
Többszörösen is
. A techspec még csak-csak "rendben van", de az ára... Mondjuk a 20"-os UHD IPS panel és a 256 gigás SSD se kedvez az olcsóságnak
. Kicsit kisebb méretben, billentyűzettel, hatodennyiért még jó is lehetne
, akár feleekkora SSD-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég hazánkba is elhozta 84"-es 4K üzleti kijelzőjét és 20"-es 4K tabletjét.
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34GS95QE-B 3440x1440p 240Hz OLED monitor eladó
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B VA Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung C24F390FHR Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest