- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
-
kenatti
csendes tag
válasz
yozsi007 #12622 üzenetére
Na eddig kísérleteztem de semmilyen módszer nem volt hatásos.
x+1 ujraindítás szabadban, minden kilőve, még a SIM is, számos szolg is de hiába.
GPS testerrel is néztem az sem mutat egy kanyi db müholdat sem.....
Nálam marad a reset, elég szomorú hogy szoftveres a gond 4.4.4 alatt eddig hibátlan volt.Vagy eladás vagy egyéb ROM lesz a vége, nagy kér érte mert eddig szerettem.
Mindenesetre nézem itt hátha vki ráhibázik az okokra....
-
Hipnotic
tag
válasz
yozsi007 #11633 üzenetére
Elindult
Hangerő gomb fel+le + bekapcsoló gomb egyidejű nyomást meg csináltam kb 40 másodpercig, de nem rezgett, már nem bírtam tovább tartani így el engedtem. Aztán elég volt egyszer a hangerő fel gombhoz hozzá érnem, láss csodát rezzent egyet és indult is. Meg kíméltél a szerviztől. Köszönöm szépen!
-
beg
veterán
-
Diabo6
senior tag
válasz
yozsi007 #10675 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy ha szervízbe adom, akkor frissítenek egy szoftvert oszt jóvan. De azt én is meg tudom tenni otthon. illetve mi van akkor, ha factory reset után visszaállítom a jelenlegi mentést? Szerintem akkor a hiba is visszajöhet a mentés visszaállítással együtt.
-
Gadfly
tag
válasz
yozsi007 #9589 üzenetére
Par honapja en is kuzdottem a kocsiban levo kihangositoval. Ra kellett jonnom, hogy feltehetoen a p70-ben levo bluetooth chip vmi alsokategorias cucc lehet, mert mar tobb rom is volt a telomon (jelenleg aosp 64 bit), de a problema nem szunt meg. Nalam annyi, hogy hall mindenki mindenkit, viszont a hivo fel visszahallja a sajat hangjat, ami neki persze zavaro. Korabbi ill. mas telokkal nincs ilyen gond, es mivel mas rom sem hozott eredmenyt a p70-en, igy csak a fenti kovetkeztetesre tudok gondolni.
Sajnos a kamera es a bt nem az erossege a keszuleknek. -
nimfas
addikt
-
válasz
yozsi007 #8704 üzenetére
Mindket kartyan, de egyidoben csak az egyiken, szoftveresen tudsz valtogatni.
Uzemido aktiv nettel es nyomkodassal 6-7ora kijelzoidot tud. Tehat kb 2nap.
Felhasznalasi szokasoktol fugg a dolog, meg en paramterezem hogy ejjel kapcsoljon ki majd, sztem 2,5-3 lesz az en hasznalati szokasaimmal
-
Gadfly
tag
válasz
yozsi007 #8690 üzenetére
@yozsi007
Ha lenne root+twrp a telódon, akkor minden további nélkül azt mondanám, hogy nyugodtan kipróbálhatod az S139-et (mivel ez esetben ha nem tetszene pár perc alatt vissza tudnád tenni a jelenlegi "belakott" S134-edet).
Az általad feltett kérdésekre nem tudok választ adni, mert nekem is tegnap este óta van fent az S139 (rootolt változatban). Idáig semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Vannak jó új funkciói (főleg az értesítés területén), viszont vettek is el belőle bőven (pl. ha az S134-nél a beállításokban lévő komplett jobb oldali menü/tulajdonságok hiányoznak az S139-nél).@mindenki
Lehet volt már írva, de az S139-nél is ugyan olyan fapados a LED értesítés és ugyan az a megoldás itt is, hogy fagyasztani kell a LED értesítést, hogy "megfelelően" működjön a nem gyári appok esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest