- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITjunior
tag
inkább új vasakkal kéne jönniük, valamint elismerni hogy nagyon alá lőttek hardver téren ezekkel a "next gen" gépekkel. Már most is iszonyat kompromisszumokkal lehet csak játszani az új címeket, mi lesz később? Összekapják magukat a programozók?... csodára ők sem képesek, ehelyett pofozgatják majd a menüt, nesze semmi fogd meg jól. Ismét az elfuserált konzol genrecárió fogja visszatartani a játékok fejlődését az elkövetkező 4-5 évben?
-
Assimilator
őstag
válasz
#Morcosmedve #2 üzenetére
Az igen draga lenne.
-
Buster17
addikt
Most került hozzám egy van és már ezzel frissített. Nem tudom milyen volt ez előtt de ez ami most van nem rossz, nem lassú, de mintha 360on gyorsabb volt. Bár nem tudom meg inkább mindegy csak menjen
-
davidsone
addikt
nem kéne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként az SSD nem dobja meg annyira a rendszert. Mármint a belső. Ez viszonylag régi videó, de nem hinném hogy sok különbség lenne az új rendszerrel.
-
lmno
őstag
válasz
#Morcosmedve #4 üzenetére
Már van SSHD-s, Elite-nek hívják. SSD-s nem hinném hogy lesz, nem sokan vennének 200 ezerért konzolt.
-
gianni85
veterán
válasz
#Morcosmedve #2 üzenetére
ssd-s? Gondolom sshd-re gondolsz, és én nem tapasztaltam vele semmi eget-verő gyorsulást. Egyébként nekem nem a boot tűnik lassúnak, hanem a login, de különösebben nem érdekel.
-
lmno
őstag
A bootolás viszont lassabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft konzoljának kezelőfelülete radikális változáson esett át a közelmúltban, most ezeket tekintjük át, és arról is szólt ejtünk, hogy mire számíthatunk a jövőben.
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fogyjunk le!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest