Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Daywalker #428 üzenetére
A #408-ban már válaszoltál nekem, látom, fel kellett melegíteni a témát egy kis kioktatásra. Inkább a konzekvenciát kellett volna levonni szépen csendben.
Mindenesetre, ha szerinted rendben van a kommunikáció (főleg Abué), akkor inkább no comment. Az, hogy egy tesztelő nekiáll magyarázkodni hosszú hozzászólásokon keresztül és azt sem tudja mit beszél (mert nem tudja, hiszen ezek szerint nem res 200%-on ment a teszt, amit váltig állított) aztán még csak egy elnézésre sem futja, nálam felvet pár hitelességi kérdést. Én levontam a tanulságot, nagy külföldi oldalakon kell nézegetni a teszteket, ahol nem a magyarázkodás megy.
Még szerencse, hogy külföldi nagy oldalaknál nincs Uplay gond (vagy mind igénytelen, nem érdekli őket) és tudnak normális méréseket végezni. Elengedtem a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A referencia mellett az ASUS és az MSI egyedi tuningolt kártyáját is megvizsgáltuk.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa Competizione
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- GIGABYTE GTX 1660 OC 6GB GDDR5 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest