- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
harmundo
csendes tag
"A Forza is egy éppen ugyanolyan autós játék mint a Shift, csak ez Xbox360 exkluzív."
Ez nem így működik, teljesen más, ha már egy kialakult szűk közönségnek dolgozol, mintha az összes platform összes tulajdonosának igényeire szabod a játékot. Mondok egy példát. Ha mondjuk egy ötödikes osztályba bemész, hogy milyen fagyit szeretnének a gyerekek, valószínűleg sok lesz az átfedés, ergo könnyebben találhatod el, hogy mire vágynak, ha csak 3 féle ízt vihetsz. De ha az egész iskolára kiterjesszük ezt, akkor a 3 ízzel semmire sem mész, pedig ugyanazt az elvet követted: egy közösség - 3 féle fagyi. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy a Forzának nem kell évente megújulnia, exkluzív cím, mások a körülmények, nem egy 200 milliós piacnak, hanem csak egy 30 milliósnak kell megfelelnie.
"Az előbbi bekezdésem erre is válaszolt. A Shift arcade marad, a Forza pedig egy arcade-szimulátor keverék, szerintem kár is vitázni ezen."
Ha te így érzed, akkor én nem vitatkozom, de én PC-n marha jókat nyomultam a Shift-tel kormánnyal, ha szerinted irányíthatatlan, akkor nem biztos, hogy a program a hibás.
"A Shift arcade marad"
Nem tudom elképzelni, hogy ha szerinted a Shift árkád, akkor mondjuk az Underground micsoda? Ultra árkád? Vagy minek neveznéd? Mert a kettőnek köze sincs egymáshoz játékélményben, vezetéstechnikában, versenystílusban, semmiben.
Egyébként Thome, annyiszor elmondtad, hogy csak minden segítség on-ra állításával tudsz játszani, nem bántásból mondom, vagy mert flamelni akarok, de arra nem gondoltál, hos kgy esetleg nem a Shift a hibás? Én sem mondom azt, hogy minden off-ban tökéletes köröket futok, de azért simán lefutok egy versenyt, anélkül, hogy az idegbaj venne elő, mert irányíthatatlan a játék. Ja igen, ez PC-n és kormánnyal, boxon kontrollerrel nem tudom milyen.
-
törölt tag
A Shift szintén arcade-szimulátor hibrid és ugyanúgy parádésan lehet kontrollerrel is irányítani mint a Forzát. Az viszont tény és való, hogy a Forza 3 minden tekintetben klasszisokkal jobb lett (halkan hozzáteszem, h a Shiftre, mint NFS részre sem lehet panaszunk - Underground óta nem olt igazán jó egyik sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- BMW topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged