Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• harmundo

csendes tag

válasz Thome #41 üzenetére

"A Forza is egy éppen ugyanolyan autós játék mint a Shift, csak ez Xbox360 exkluzív."

Ez nem így működik, teljesen más, ha már egy kialakult szűk közönségnek dolgozol, mintha az összes platform összes tulajdonosának igényeire szabod a játékot. Mondok egy példát. Ha mondjuk egy ötödikes osztályba bemész, hogy milyen fagyit szeretnének a gyerekek, valószínűleg sok lesz az átfedés, ergo könnyebben találhatod el, hogy mire vágynak, ha csak 3 féle ízt vihetsz. De ha az egész iskolára kiterjesszük ezt, akkor a 3 ízzel semmire sem mész, pedig ugyanazt az elvet követted: egy közösség - 3 féle fagyi. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy a Forzának nem kell évente megújulnia, exkluzív cím, mások a körülmények, nem egy 200 milliós piacnak, hanem csak egy 30 milliósnak kell megfelelnie.

"Az előbbi bekezdésem erre is válaszolt. A Shift arcade marad, a Forza pedig egy arcade-szimulátor keverék, szerintem kár is vitázni ezen."

Ha te így érzed, akkor én nem vitatkozom, de én PC-n marha jókat nyomultam a Shift-tel kormánnyal, ha szerinted irányíthatatlan, akkor nem biztos, hogy a program a hibás.

"A Shift arcade marad"

Nem tudom elképzelni, hogy ha szerinted a Shift árkád, akkor mondjuk az Underground micsoda? Ultra árkád? Vagy minek neveznéd? Mert a kettőnek köze sincs egymáshoz játékélményben, vezetéstechnikában, versenystílusban, semmiben.

Egyébként Thome, annyiszor elmondtad, hogy csak minden segítség on-ra állításával tudsz játszani, nem bántásból mondom, vagy mert flamelni akarok, de arra nem gondoltál, hos kgy esetleg nem a Shift a hibás? Én sem mondom azt, hogy minden off-ban tökéletes köröket futok, de azért simán lefutok egy versenyt, anélkül, hogy az idegbaj venne elő, mert irányíthatatlan a játék. Ja igen, ez PC-n és kormánnyal, boxon kontrollerrel nem tudom milyen.

törölt tag

válasz Thome #41 üzenetére

A Shift szintén arcade-szimulátor hibrid és ugyanúgy parádésan lehet kontrollerrel is irányítani mint a Forzát. Az viszont tény és való, hogy a Forza 3 minden tekintetben klasszisokkal jobb lett (halkan hozzáteszem, h a Shiftre, mint NFS részre sem lehet panaszunk - Underground óta nem olt igazán jó egyik sem)

Új hozzászólás Aktív témák