Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
sirarcheer #623 üzenetére
Igen tökéletesen működni fog
(nekem is USA-ból van az iPad2-őm)
-
opeter87
senior tag
Én ilyet használok, igaz iPad2-re.
Szerintem úgy nem lehet használni egy ilyen "tollat", ahogy azt a linkelt cég oldalán található videóban teszik.#580 alba-regia
Mindegyiknek ilyen gömbölyű a vége, egyiknek sem hegyes, mert csak ezeket a típusú "tollakat" tudják érzékelni a kapacitív kijelzők. Amíg rezisztív technológia tudja a pont szerű érintést érzékelni. -
opeter87
senior tag
válasz
manchester85 #526 üzenetére
Elvileg álló módban kitölti, fekvő módban viszont biztosan nem tölti ki a képernyőt (széleken látszik a weboldal).
(iPad2 / 5.1) -
opeter87
senior tag
Nekem iPad2-öm van és 16GB-os, sőt iPhoneból is 16 GB-os van. Soha nem éreztem kevésnek.
(iPhoneon van navigció kb. 2GB, iPaden meg sok jó játék Fifa12, RealRacing2, stb.)Szóval szerintem a 32GB-nak elégnek kell lennie, de ha anyagi lehetőségeid engedik, akkor mehet a 64 is, hiszen ez pénztárca függő.
-
opeter87
senior tag
válasz
sirarcheer #498 üzenetére
Nekem iPad2-öm van, de ahhoz sem vettem SmartCovert, hanem más (szerintem jobb) tokot. Bármelyik Apple visszonteladónál rengeteg tok közül lehet választani.
Hátoldala persze karcolódik, de ez egy tárgy és nem egy ékszer vagy festmény, amit a fénytől is óvni kell. Nekem 2 olyan tokom is van amiben az egész hátlap fedett (kivétel a hangszóró, stb.) és egy darab karc sincs a gépemen.
Pen. Nem tudja megkarcolni a kijelzőt, mert gumi vége van, így nem karcol.
Pen helyett szövegbevitelre én inkább billentyúzetet javasolnék. Nekem van penem és csak netezéshez használom, mert pontosabb az ujjamnál. -
opeter87
senior tag
Hát én nagyon nem teszem be se DVDbe se CDlejátszóba, bármit megveszek azonnal grabbelem, és eltárolom a gépen és onnan játszom le. Nem keresgélek a csillió CD/DVD között, azt se tudom mikor volt utoljára bekapcsolva a CD lejátszóm...
Ez is egy felhasználási mód
Van aki szereti kirakni a polcra a cdket (ismerek ilyet) (én zenét max rádióban hallgatok)
Állati baromság amúgy ez a hitvita itt...
Egészséges, nyugodt hangvételű vita, amivel nincs gond egy szakmai topikban.
Nekem tetszik az iPad, iPod stb de nem veszek mert nekem nem kell egyik sem, és drágállom. De elismerem, hogy nagyon jó kis termékek, csak nem nekem lett kitalálva.
Ezzel sincs semmi baj, kinek a pap, kinek a papné és kinek a paplan. Különbözőek vagyunk.
-
opeter87
senior tag
Igen csak a T*scoban megvett akciós 300 ftos dvd-t beteszed a dvd lejátszóba és megnézed a kanapéról.
A régi cdt meg beteszed a hifibe/házimoziba/stb. és meghallgatod vagy ha már "csak" gépen van meg, akkor "legálisan" kiírod cdre vagy "legálisan" felmásolod a telefonra. Ezt még az iTunes is engedi, nem kell hozzá Mass Storage.#306
Ez is egy megoldás
De használhatod tükörnek is napfénynél[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz
fordfairlane #300 üzenetére
Mivel nincs szolgáltató, aki árulná, így csak függetlenül tudod megvenni.
Én iPhoneról osztom meg a netet bluetoothon, ez gondolom menne úgy is, hogy Androidról osztod meg a netet bluetoothon az iPad felé (ilyen téren nincs tapasztalatom, de majd valaki megmondja, hogy működik-e).
Okostelefon vs.
4G3G képes iPad, ezt neked kell eldönteni, hogy szükséged van-e okostelefonra. Azok minden előnyével és hátrányával.Megjegyzem anyagilag kb ugyanott vagy. Mert kb 40 ezet Ft a diferencia a 4G-s és wifi only modell között, ennyiből pedig kijön egy okostelefon is, sőt az általad említett Blade ennél pár ezer forinttal olcsóbb is. (használtan meg pláne)
-
opeter87
senior tag
válasz
fordfairlane #297 üzenetére
Én nem vennék mobilneteset, mert
-egyrészt nincs szolgáltató aki kedvezménnyel árulná
-másrészt ha van mobilneted a telefonon azt kényelmesen meg lehet osztani a tablettel (én is így csinálom) -
opeter87
senior tag
válasz
#84418048 #294 üzenetére
Mindenki jön ezzel a Mass Storage mode-dal (nem Te vagy az első), de senki nem tudja megindokolni, hogy miért is, mert a Mass Storage ugye csak kábel esetén van. Ki az aki kábelekkel a zsebében rohangál?
Mint mondtam vannak céleszközök az adathordozásra. Ezek az adathordozók.
"Mert aki át akar másolni egy fájlt bárhonnan bárhova az már biztosan csak bűnöző lehet ugye? Még csak fel sem merül, hogy annak a fájlnak ő a tulajdonosa és nem lopta, igaz?"
Igen egy ilyen fájl tipikusan egy word doksi, azt meg kb 1 másodperc alatt küldöm át 10 embernek emailen.
Milyen olyan fájl van, ami nem warez, de saját tulajdon és nem nagyobb 1-2 Mb-nál?
Mert gondolom 2-3 Gb-os fontos saját fájlokkal (több ezer excel, könyvelés, raktározás, stb) nem rohangál az ember.
Tényleg kíváncsi vagyok. Milyen ilyen fájlok vannak? -
opeter87
senior tag
Nagyon jó lett. Én az iPad2ről biztosan nem váltok, de ha most kéne tablet csak ilyet vennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Vírusirtó topic
- Revolut
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nyomtató topik
- R.I.P. Aláírások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan