Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
klayton#1 #5636 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg jó
Más! A napokban tapasztaltam (ipad 2 retina) hogy az akku üzemidőt jelentősen lehet növelni.... A munkahelyen és itthon is wifiről netezek, és bizony közben ki kell kapcsolni a mobilhálózatot. A mai nap teszteltem is, reggel a töltőről 100%-al húztam ki, és kb 50% fényerő mellett kb szumma 3 órát használhattam böngészésre, és még most is 92% az akksi állapota. Jajj, mostmár 91 :-D. Lehet hogy nem mondtam ezzel újat, nem olvasgattam vissza hogy volt-e már ezzel kapcsolatban hozzászólás, de gondoltam megosztom Veletek!
-
@matthew@
őstag
válasz
klayton#1 #5447 üzenetére
Ha biztosara akarsz menni akkor rendeld innen: [link] ingyen ki is hozzák és 24 órán belül, tuti megbízható forrás.
Bár arra figyelj h amit linkeltem az brit angol kiosztású, a Logitech oldalán nem tudom milyen kivitel rendelhető, esetleg Ügyfélszolgálatot hívd fel, de ezen a héten neccces, mert szerdán alapból nem lesz mozgás, ha ma rendeled, valószínüleg csak holnap fognak vele foglalkozni, h és csütörtökön feladják, vagy esetleg holnap, de május 1 miatt necces lehet a dolog, h megjön-e, de ha ott is brit angol lenne, akkor Apple-től rendeld, úgy jársz a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged