- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu, 295x2-vel megszűnt a mantle módom da:iben. mások ugyanerről számolnak be bf4ben. van erről infó?
-
domos
senior tag
Nálam valamit durván elkúrt a driver... eddig tökéletesen ment a 4K@60Hz Club3D-féle displayport 1.2 -> hdmi 2.0 átalakítóval, amióta a frissítés felment, 30Hz a max, és hiába rakom vissza a régi drivereket, nem javul a dolog, sőt, másik OS alatt is ugyan úgy 30Hz lett a max... ötletem nincs hogy lehetne megoldani.
-
Zeratul
addikt
-
ribizly
veterán
Nagyon szépen teljesítenek a Fury/Fury X kártyák minden esetben. Ez dícséretes.
És habár nekem már valószínűleg életem végéig Nvidia kártyák lesznek a gépembe (G-Sync), ezt le kellett írnom. Az már egy más kérdés, hogy a 480-as AMD-k szerintem egyre inkább elveszítik az értelmüket a régebbi, erősebb és olcsóbban beszerezhető AMD és az Nvidia GTX1060/1070 árnyékában. -
.LnB
titán
Deus Ex Benchmarkok már ezzel a driverrel. (Van Dx11-es eredmény is, össze lehet hasonlítani) [link]
-
HaJózsi
aktív tag
Már megint miért nincsenek új driverek az APU-kra?....
-
Végre be lehet állítani 4K TV-hez a Pixel Format-nál az RGB 4:4:4 vagy YCbCr 4:4:4 3840x2160@60Hz-en. Eddig itt a lista üres volt és csak alapból 4:2:2 volt, ami csökkentett színvisszaadást eredményezett.
-
valamint még javítja mantle alatt az árnyékokat is.
-
nalaca000
tag
Én nem értem. Régebben nem arról volt szó, hogy a driver gyártóknak nem lesz dolguk, úgy mint a dx11-nél. Most meg nyakra-főre jönnek a hotfixek a dx12-es portokhoz.
-
Venyera7
senior tag
Akkor most tudja ezzel fordítani a pc-re portolt konzolos kódokat vagy nem?Már kaptam választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest