- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecko_78
tag
válasz
aprokaroka87 #136 üzenetére
Tudom. Tudom. Utána olvastam rendesen. A háttérben lévő dolgoknak is. Apple almája már amúgy is kukacos egy ideje...
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #136 üzenetére
Nem lehet minden héten ipari forradalom, a technológia bizonyos kritikus szinteknél tud nagy áttörést elérni.
Az Apple csupán azt próbálja meg elhitetni az emberekkel minden évben hogy de van áttörés.
Most hogy valaki más is tud áttörést azt meg el kell taposni mert az nem mi vagyunk...Perdedor: feisimerni a szókészletedben hogy Háttérkép-et nézel, szerintem Boros Bogár a legjobb elemzők a mostani pillanatban a Huawei esetét is elmondták előre.
-
válasz
aprokaroka87 #106 üzenetére
Én arra gondolok hogy csak kiegyezned de a szolgáltatóm betol valami eszméletlen P30Pro akciót
-
NandorHUN
addikt
válasz
aprokaroka87 #84 üzenetére
Ez kerdes volt valaha?
Ha Huawei tényleg kémprogramot rakott volna a telefonjába, már rég lebuktak volna.
US soha nem tudott bizonyítani semmit. -
válasz
aprokaroka87 #84 üzenetére
"Trump mostani döntését befolyásolhatta, hogy titokban eleve a Huawei szorongatásával akart nyomást gyakorolni Pekingre, továbbá látnia kellett, hogy az értékpapírpiacok egyre rosszabbul tűrik az élesedő kínai-amerikai konfliktust. Az amerikai államkötvények hozamai a biztonságos befektetést kereső befektetők vásárlásai miatt 2017 óta nem látott alacsony szintre kerültek, miközben a tőzsde csütörtökön egy százalékkal esett. A befektetők attól félnek, hogy a vita nyomot hagy az amerikai gazdaság növekedésén. Ezt az elnök sem akarhatja másfél évvel a 2020-as elnökválasztás előtt."
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #80 üzenetére
Ok, de nyílt szabvány, ha jól tudom. Vagy azt is meg tudják fúrni?
-
cog777
senior tag
válasz
aprokaroka87 #70 üzenetére
Igaz, igy meg egy egyetemista dolgozatat sem kell felhasznalni mint bizonyitek
Komolyra forditva, ha egy orszag donteseinek vilagmeretu hatasa van akkor azt az orszagot szabalyozni kell. Ez igaz kinara (kornyezetvedelem) mint usara (monopolium) -
Raysen623
addikt
válasz
aprokaroka87 #70 üzenetére
Szerinted az oroszok nem kémkednek mindenki ellen vagy a kínaiak? Miért pont az usa maradna ki ebből?
Az hogy mi jelenik meg az újságokban sok mindentől függhet...(#71) Jacek: Álomvilágban élsz és idealista vagy akárcsak én. Sajnos manapság már nem így megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SDA kényszerűen eltávolította a céget a népszerű szabvány hivatalos támogatói közül.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest