Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
törölt tag
Szegény szlx! látom, Neked meg Micimackótól csak a formát sikerült átvenni, és a jelzőt: csekélyértelmű medvebocs, szó szerint sikerült értelmezned. akkor még egyszer, külön NEKED belinkelem, amit egy előző hsz-ben megtettem, hátha áttör Hozzád:
Jöhet a Linux éve
"A Red Hat-vezér azt is elmondta, hogy a Linuxba épített biztonsági funkciók miatt a cég különösen kedvelt a hadseregnél, valamint a nemzetbiztonsági és hírszerző szerveknél. „Az idén voltam Oroszországban, ahol az RHEL (Red Hat Enterprise Linux) az orosz hadsereg által elfogadott legbiztonságosabb operációs rendszer, ezért a hadseregnek és a kormánynak vannak olyan alkalmazásai, melyek kizárólag az RHEL-en futnak. Ironikus, hogy a rendszer amiatt az SELinux miatt ilyen biztonságos, melyet az amerikai nemzetbiztonsági hivatal fejlesztett” – magyarázta."
a közösség meg csak az agyatlan "vazze, nem találom az ubuntu.exe-t! ez sz@r!" szintű hozzászólásokra reagál legyalázóan, mikor a "IT-világ" vörd-ekszel-póverpoint Bermuda-háromszög bűvöletében bír mozogni.
"Mármint az az érdekes ebben, hogy pontosan tudod, hogy mit, mikor, hogy reagálnak.">tudod, ezt hívják tanulásnak. Ha odamész az oroszlánhoz és megcibálod a bajszát, iszonyatos pofont kapsz. ha ezután újra odamész, újra megcibálod, de egyből hátraugrasz 5 métert, elkerülheted a pofont, (de nem túl sok joggal mondhatod, hogy "köcsög oroszlán, milyen agresszívan támad! pedig nem is bántottam!" és) viccesen hangzik, mikor úgy adod elő, hogy te most aztán nagyon ismered az oroszlánt, és tudod, mit fog reagálni. mert nem azt tanultad meg, hogy baromságokat ne csinálj, (nem is veszed észre és nem is tudod, hogy baromság. ezért mondjuk nem vagy elítélhető, csak sajnálatraméltó) csak azt, hogy ha baromságot csinálsz, mi lesz a reakció.(#185) bambano: úgy látom, egyre gondoltunk.
-
moonman
titán
mert többségükkel ellentétben nem gyűlölöm a másik felet, és nem tartom hulladéknak a Linuxot, de nem is tüzelek csípőből, mert nem azt favorizálják, amit én. főként csak akkor szólalok fel, amikor valami olyat látok leírva, amiről tudom, hogy nem úgy van, vagy tudok rá magyarázatot - amit aztán vagy megért valaki, vagy rákontrázik valami politikai mellédumával, hogy mer monopol meg elnyomás.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Nintendo Switch V2
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest