Hirdetés
Aktív témák
-
bambano
titán
"átfaragták, hogy a saját megoldásaikkal is kompatibilis lehessen.": erre csak abban az esetben van szükség, ha a saját megoldásaik eredetileg sem kompatibilisek a szabványokkal. tényleg felfogásbeli különbség, én azt mondom, jobb lett volna mindent eredetileg szabványosra faragni, akkor a monopolista vádak nagyrésze kipukkadt volna.
Eléggé megszűnt a linuxos olpc piaca. Az meg marhaság, hogy ha valaki linuxon nő fel, nem lesz választási lehetősége. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a desktopok igen nagy százaléka win, a reklámok és marketing költés gyakorlatilag win, ha valaki lát linuxot, az biztosan lát windowst is, fordítva ez majdnem teljesen hamis.
Azt nem tudom, hogy egyszerűbb-e saját és jó megoldást fejleszteni, eddig csak a sajátot láttuk, a jót nem.
Az, hogy valami sorozatosan szegi a szabványokat, jobban megalapozza a hulladék kifejezést, mint egy marginális technológiai területen egy soha ki nem deríthető kémkedési ügy... De ha már flame, flameljünk rendesen: igenis forza ferrari, csak miért pont a hulladék procit sikerült kiválasztani? meg amióta ms hpc-t használnak, azóta nem is nyerik meg sorozatban a vb-t
#153: "sosem fogok megbízni a Google-ben, mivel információból él": ezt most úgy mondtad, mintha nem lenne jogerős német bírói ítélet amiatt, hogy az ms nem volt hajlandó kiadni, hogy a passport miket tárol egy userről a nagy redmondi adatsilóban... Az ms-nek szerintem az fájhat legjobban a guglival kapcsolatban, hogy amit most a gugli csinál, azt ők is megpróbálták, de nekik nem sikerült. upsz...
Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest