- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
az oroszokat biztos, hogy nem elsősorban az zavarja, ha valami amerikai:
Jöhet a Linux éve:
"A Red Hat-vezér azt is elmondta, hogy a Linuxba épített biztonsági funkciók miatt a cég különösen kedvelt a hadseregnél, valamint a nemzetbiztonsági és hírszerző szerveknél. „Az idén voltam Oroszországban, ahol az RHEL (Red Hat Enterprise Linux) az orosz hadsereg által elfogadott legbiztonságosabb operációs rendszer, ezért a hadseregnek és a kormánynak vannak olyan alkalmazásai, melyek kizárólag az RHEL-en futnak. Ironikus, hogy a rendszer amiatt az SELinux miatt ilyen biztonságos, melyet az amerikai nemzetbiztonsági hivatal fejlesztett” – magyarázta."
ha meg csinálnak egy orosz nyelvű saját disztrot, akkor valszeg a man-okat is meg fogják csinálni oroszul, főleg, ha már az alapszintű oktatásban tanítják, és emiatt nagy lesz rá egyrészt az igény, másrészt széles bázisa lesz az esetleges man fordítóknak, íróknak. hogy egyéb - fehér ember számára mindenképp - egzotikus nyelvekről ne is beszéljünk: kínai, japán, arab.
(#52) Depression: milyen filmről beszélsz? én meg pl. dvd-ram kamerával felvett filmet Ubuntu alatt vlc-ben, totemben simán lejhátszottam. xp-ben WMPlayernek halványlila gőze sem volt, hogy mit kezdjen vele, bezzeg a vlc xp alatt is lejátszotta.
egyszer majd telepíts úgy WIn-t, hogy csak a telepítőlemez van meg, a géphez pedig semmi driver cd, utána írj ilyeneket. vagy ha a gyártók minden kijött HWhez egyből adnak drivert. ne a Linuxokat fikázd! a wifikártya gyártójánál reklamáltál, miért nincs linuxos drivere?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest