Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Jóféle ez, nagyon elfogadnám. Csak sajna hangfalakat is kellene vennem mellé, az meg még legalább 2 ilyen erőlködő ára (5.1-re persze, nem 7.2-re, úgy még egy kicsit költségesebb volna).
#26: "egy vödör HDMI" Amúgy teljesen jogos a felvetés.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Georgexy_hun
tag
Jó,jó és nekem is csurog a nyálam tőle de nem használnám ki tudom. Szeretném lecserélni a régi rendszerem és keresek már rég de eddig nem találtam meg az igazit. Igazából elég lenne egy nappaliba bőven az 5.1 és kb 2-3 hdmi csati rá meg 1-2 optikai. Ennyi. Többre hol van szükség?
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Freemanus
csendes tag
Hát ez kis tulzással majdnem ugyan az mint a Onkyo TX-NR609!
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz #09634560 #42 üzenetére
Egy őskövület 1603-ast. (Cabasse 5.1-es rendszerrel és NeoTech + KáCsa kábelekkel)
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Osynho
addikt
válasz #09634560 #38 üzenetére
Csak elméleti síkon kerestem, ennyit egyelőre nem tudok kiadni egy erősítőért, de mivel a 4306 nem egy rossz motyó, megvettem. Persze használtan, mert úgy még jó áron meg is lehet kapni. És inkább egy használt, jó hangú cucc olcsón, mint egy új, kevésbé meggyőző, drágán. Hiába van telenyomva fícsörökkel. Az, hogy mi döngöli földbe, az esetemben tényleg irreleváns, mivel messze a Denon a legerősebb láncszem a rendszerben. Majd egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz #09634560 #38 üzenetére
Na igen, egy Arcam engem is földbe döngölne, csak sajna az már eléggé out of range.
nyunyu: köszi hogy leírtad, akkor azt hiszem maradok a Denonnál, ott a zenei hangképpel tényleg semmi bajom nem volt, csak kellett volna egy kis "plusz" a filmek alá, de úgy érzem X3000 alatt ezzel sem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
nyunyu
félisten
kikapcsolt állapotban is átmegy a jel.
HDMI passthrough miatt 35W a standby fogyasztasa az 508-amnak. -> aramtalanithato eloszto!!!
474 5W-ot fogyasztott standbyban, de volt rajta rendes on/off kapcsolo is.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Mostani Onkyo 508-amnak kifejezetten csapnivalo hangja van, zenehallgatasra sokkal rosszabb, mint a tizeneves 474, amit valtott.
Kozeptartomany aljan van egy nagy pup a frekvenciamenetben (pont ott, ahol az AKG fulesemnek is, ketten egyutt mar elviselhetetlenek. ), hianyoznak a magasak, lenyegesen kevesbe reszletes, mint az elozo erositom volt.Eleinte azt hittem, hogy csak a fules kimenetet szurtak el, mivel hangfalakkal joideig kifejezetten tetszett a "dogos" hangja.
Aztan egyszer feltettem egy komolyabb felvetelt, es feltunt, hogy hangfalakkal is tompan puffog, es total hianyoznak a finom reszletek.Pedig anno pont azert vettem Onkyo 474-et, mert a korabeli netes tesztek alapjan neki volt a legtermeszetesebb hangja, nem volt agyontuningolva mozis effektekkel, mint a Yamaha RX-V437/DSP-A5.
Hat nem, most mar az Onkyo is mozira gyur.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Nekem fontos, hogy szépen szóljon zenén egy erősítő. Ezért szerintem túl nagy kompromisszum egy csak mozira való erősítő (bár nyilván ez így túlzás). Vagy akkor kell külön sztereo rendszer. Mindegy, én vettem egy Denon 4306-ot 200 euróért, tetszik a hangja filmek és zene alatt is. Kíváncsi lennék, egy mai, ilyesmi erősítő mit tudna mellette.
-
Agyzuzo
addikt
válasz #09634560 #33 üzenetére
Nem is rossz... Fülessel együtt megéri ezt a felárat. Köszi a tippet, ugyan 200k-nál húztam meg a határt, de ez még a "pont belefér" kategória.
-
Agyzuzo
addikt
Köszi a válaszokat. Igazán kettő erősítő között filózok, egy korábbi NR-626 és egy Denon X2000 között, mindkettő pont ua. árban és nem tudom mivel járnék jobban... Sajnos pont 50-50% nálam a film és a zene... Zenében meg szeretem ha részletező a hang...
-
Norbi 72
veterán
Nekem 608-asom van,zenében az túlzás hogy rossz,de Sancival egyetértek.A legjobb,amit tehetsz,elmész a Netdepóba,és meghallgatod.Kb. 2 hónapja voltam ott,626-ost hallgattam pure audio-n Polk Audio RTi A7-esekkel,nagyon szépen szólt.Szerintem most már a 636-os van bekötve,de elötte telefonálj oda.
Ilyen 85 2 sub kimenet van a 608-ason is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem sokat változott de a régi Onkyok zenére jobbak voltak, ujak csak filmre vannak inkább kihegyezve.
Félre ne értse senki: az alkalmatlan nem azt jelenti hogy élvezhetetlen hanem elken, nem részletez egyszerüen nem arra való mint egy sztereó hogy két hangfal közé ülve élvezzünk minden gitárpengést. Viszont rockra technóra vagy populáris zenére háttérrádiózni ugyanúgy megfelel mint a többi társa, valamiben jobban valamiben átlagosabban teljesit pl házibulira elsőrangú lehet, birja is a kemény kiképzést (all ch. stereo 6-7 órán keresztül), de jazz és komolyzenére inkább muzikálisabb erősitők valók. -
törölt tag
válasz RetepNyaraB #23 üzenetére
Tud Biampot.
-
mikka07
tag
Csak arra akartam célozni hogy a régi vasak gyakran jobbak mint az ujak csak nincs rajtuk hdmi ami nekem nem is hiányzik annyirra inkább hangzásra figyelek nálam az a lényeg aproság,de az én erősítőmőn még motoros hangerőszabályzó van amit mostanában nem nagyon látok erősítőkőn.
-
nagyúr
Én kimondottan szeretem az Onkyo hangját pl. A kedvencek között van. Azt aláhúzom, hogy nem ennek van a legjobb hangja ennyi pénzért, de ha megnézed a teszteket (pl. az elődét), igen dicsérik.
#25: Viszont van rajta egy vödör HDMI, és a felsoroltak legnagyobb részén lesz olyan kimenet.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
mikka07
tag
Egy optikai bemenet nagyon kevés az enyémen 3db van,de még az is kevés rá van kötve pc,ps4,wd live,hd beltéri a pc-t már csak analog modon tudtam rákötni és még ott van xboxom is.Nincs rajta hdmi egy yamaha dsp a-5 2003ban vettem 200k-ért de amig el nem romlik biztos nem cserélem le meghallagattam ujabb erősítőket is nem szoltak olyan jól mint a dsp-a-5 pedig 10 éves és sztereoban is jól szól.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz RetepNyaraB #23 üzenetére
Engem elgondolkodtatott ez a kütyü, mert egy elég régi Denonom van és tetszenek az új fícsörök (rákötném már végre hálóra az erősítőt, hogy könnyebben elérjem a zenéimet).
Ezek az Onkyo-k tényleg ennyire rosszak zenében? Sokat olvasom róluk hogy eltűnik a tér, nincs igazán szép szellős hangképe. Ezen a téren a Denonom hangja nagyon tetszik, filmek alatt se rossz, de kicsit lágy. Egyszer volt nálam még régebben egy Onkyo próbára, kifejezetten nyers, erős hangja volt, ami filmek alatt baromira bejött, de nem tudom mennyire változott ez az évek során (amit próbáltam az már egy legalább 12-13 éves modell volt).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
RetepNyaraB
veterán
Van rajta néhány érdekes fícsör, ami miatt szívesen dobnám a Yamahám de az ára kacagtató annak fényében, hogy mit tud hangminőségben egy ilyen felmutatni (zenére gondolok, nem filmre. Mégiscsak gáz külön erősítőket tartani, pedig...)
jah vajon tud BiAmpot? Nem látom a rüvedék felbontású képen. Nem mintha az olyan érdekes lenne, csak ezért a pénzért elvárnám.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kpal
nagyúr
Durva már wifi is stb elérte ezeket az erősítőket , nézem a használt 5-10 éves erősítőket az egyoki álom cuccok mennyit estek .
-
nyunyu
félisten
Nem hiszem, hogy sokaknak hianyzik a +2 csatorna, viszont alig 80%-aba kerul a kisteso.
-
törölt tag
válasz oraihunter #17 üzenetére
Mond azt hogy ő az év első felében cserélhet bútort, te a második felében erősitőt, és karácsonyi ajándék csak a gyerekeknek lesz véve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagyon tetszetős.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
oraihunter
aktív tag
Eljött az idő, hogy lecseréljem a régit. Már csak azt kell kitalálni mit is mondjak a páromnak!
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
ilyen_85
senior tag
Nagyon hasonlít a 608-ra, de nem cserélném le az újra, se a .2-t se a 4K-t nem használnám ki még jó ideig. A hangzásával pedig bőven meg vagyok elégedve. Sajnos szerintem a 4K-t még hosszú évekig nélkülözni kell megfelelő forrás hiányában.
Bár ha azt vesszük, 40 ezerrel több az ára, mint amennyibe mondjuk a 608-as került... Annyira nem rossz.
-
MaUser
addikt
Valahol olvastam, hogy olcsóbb erősítőknél az Audyssey ára az erősítő árának a 15%-a, sajátért meg nyilván nem kell fizetni és elég jól dokumentált algoritmusokat használnak ezek, hogy ne legyen olyan ördöngősség sajátot csinálni.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
-
Tigerclaw
nagyúr
A boltok mellett nekem is küldhetnének egyet, grátisz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Rebell
senior tag
-
törölt tag
Nem értem Audysseyről miért váltottak Accueq-re? Különben a régebi 7-es sorozatra vall a szolgáltatáskinálat és az ár is.
Az egy optikai bemenet viszont kevés szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
Akkor fogok ilyen erősítőt venni ha majd értelmes áruk lesz. Ha soha, akkor soha!
Pedig nagyon tettszik. -
big-J
őstag
Ezekkel az AV-kkel már rég elfutott a ló és abban versenyeznek hogy minél több jól hangzó, de általad sosem használt funkciót sorakoztassanak fel.
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Már nagyon vártam! Erre szándékozom cserélni a 11 éves Yamaha erősítőm. Tényleg húzós az ára, abban reménykedtem, hogy 175.000-ben megáll az indulója.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
norbi0604
aktív tag
Azért ezeknek az erősítőknek az árazása a kissé nyugatabbra fekvő országok pénztárcájához van alapjáraton belőve. Egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest