- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
aktív tag
Annyira 80-as évek, hogy mindjárt sírva fakadok. Vótmá!
-
Akula
őstag
hát ez a festés nálam kiverte a biztit.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
addikt
Amúgy pont ilyen házban gondolkodok csak a sima fehér h510-ben, kraken x62-vel. Ennél minimalistább stílus nincs szerintem. Black friday-t azért megvárom hátha picit olcsóbban megkapom majd.
A cikkben levő ház szerintem bazárinak hat ezzel a festéssel. De hát kinek mi tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Marketing as usual.
Tudom, ízlések/pofonok, de ha végighúzok a betonfalon egy sima pc házat, hasonló lesz, csak még térhatású is. A piros csík meg a vérből meglesz a kezemen, ha ügyetlen vagyok.
Lehet, eleve sérült házakat adnak így? Autókon is előfordul."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
nagyúr
Na! Ezt kérem mITX formátumban!
-
félisten
Kövezzetek meg, de ezek a társulások nekem a profi pankrátorok csapatait/összeborulásait juttatják eszembe... nWo Wolfpack FTW!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
A mai trendekkel ellentétben kicsit meglepő is, hogy az új festés miatt nem akarnak több pénzt lehúzni a vásárlókról, mint amennyit az alapmodellért kérnek el, pedig ez a helyzet, az NZXT H510i Phantom Gaming ugyanazt a 110 dolláros árcédulát örökölte, amit az eredeti verzió is magán visel.
Wow. Ez tényleg meglepő, főleg, hogy nem is néz ki rosszul a ház....Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aerocool LUX 750W RGB 80 PLUS Bronze
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster