Hirdetés

Az NZXT is csatlakozott az ASRock játékos szövetségéhez

A házgyártó H510i modellje is megkapta az ASRock Phantom Gaming stílusjegyeit, amik kifejezetten jól is állnak neki.

Az idei CES-en jelentette be az ASRock, hogy Phantom Gaming Alliance néven hasonló szövetséget alakítanak, mint az ASUS a TUF Gaming Alliance-szel. A gyártó célja, hogy a komponensek megjelenésükben hasonlítsanak, ezzel egységes látványvilágot adva konfigurációnak. A Las Vegas-i bemutatón a Cooler Mastert és a Team Groupot nevezték meg, mint partnerek, most pedig az NZXT is csatlakozott ebbe a díszes társaságba.


[+]

A vállalat Tajvanban mutatta be a H széria új tagjait, közülük először a H510i kapta meg az ASRock-féle külsőt. Szemből a méretes PG logón látszik, hogy ez nem a hagyományos H510i, oldalról vizslatva az újdonságot pedig a piros-szürke díszcsíkok, illetve a szintén vörös színű kábeltakaró elem jelenti a különbséget az eredeti modellhez képest.


[+]

A specifikációkat – amelyeket a computexes hírünkben gyűjtöttünk össze – természetesen nem érte változás, vagyis ugyanazzal az ATX-es alaplapokat fogadó, 460 x 428 x 210 milliméteres, acélból és edzett üvegből álló minimalista eszközzel van dolgunk, csak a külső változott.


[+]

A mai trendekkel ellentétben kicsit meglepő is, hogy az új festés miatt nem akarnak több pénzt lehúzni a vásárlókról, mint amennyit az alapmodellért kérnek el, pedig ez a helyzet, az NZXT H510i Phantom Gaming ugyanazt a 110 dolláros árcédulát örökölte, amit az eredeti verzió is magán visel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés