- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem annak semmi értelme, mert ha olyan a környezet, hogy pillanatokra akad, akkor vsync-el is akad meg anélkül is. A képszakadásról meg nem a VGA tehet. Szerintem nincs olyan konfig, ami tudja garantálni a fix 60FPS-t. Nem létezik, max akkor tudja relatíve tartósabban nyomni ha egyébként 200FPS-ed is simán lenne, csak szoftveresen limitálod, de akkor meg pláne felesleges szerintem limitálni, mert sokkal jobb az FPS tenger versenyezni, tehát a vsync az elmélet magasságában el is hal nálam. Meggyőződésem, hogy a tearing a monitor panel meghajtó elektronika hibája. (ha egyáltalán létezik még én már nagyon régen nem láttam)
Ha bekapcsolod a vsync-et azaz a folyamatos draw-ot elkezded blinkelni, rendszerszinten a folyamatosságot megszakítgatod abból szerintem nem lesz reccenésmentes végeredmény, max egy szar monitor kevesebbszer hibázik és kevesebb lesz a képtörés, de lesz helyette más baj.
Egyáltalán biztos vagy benne, hogy képtörést látsz és nem csak micro lag például valami háttérben futó szar okán induló HDD seek miatt?
Ha gyakran töri a képet neked akkor próbáld meg, hogy mindent kikapcsolsz a monitoron, ami a képpel bármit is csinál és a natív felbontásával kínáld meg annyi FPS-el amennyi csövön kifér. Ilyenkor az input lag-ot is csökkented a monitoron, ami meg versenyzésnél nem árt, mivel keményen benne van a reakcióidőben, amit a DB/TB viszont elméletben növel. Ha minden képjavítás vagy hasonló sallang kinyomása után a natív felbontásán töri a monitor a képet szerintem add el a csába vagy legalább próbálj ki más megjelenítőket is mielőtt megfeszülsz a géped beállításával.(#890) KTTech
Akkora HDD-d volt '92-ben? Mi volt az valami quantum? Nekem egy 212MB-os WD caviar volt egy 386DX40-ben. Soha semmi gondom nem volt, csak 4MB ramom volt és állandóan újra kellett indítani a gépet két játék között, mert hol az EMS volt kevés, hol az XMS, így indítómenüvel high-oltam meg umb-oltam ezerrel..
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB SKU 11322-01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest