Hirdetés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nehogymár egy 3-400 ezres videokártya megvételétől érezd magad valakinek.
Minden normális ember azon van, hogy ne kúrjuk szét még jobban a sárgolyót, erre VérJózsi és ÁramtolvajBob pörgeti a villanyórát egy virtuális SEMMI megszerzéséhez, továbbfújni a lufit.
Ez ám a valami, koma. -
Puma K
nagyúr
"Csak érdekes módon azok az emberek akiknek nem telik videókártyára, jönnek a környezetvédelemmel."
Persze-persze erre már rájön a szállítás, a magyar áfa és a kereskedők haszna, de ez a kártya és a többi sem kellene hogy ennyibe kerüljön. Főleg nem HASZNÁLTAN.
Nem tudom milyen árkategóriában és teljesítményszinten nézelődsz, de már a használt piacon lévő kártyák is szépen drágultak.
Azelőtt egy GTX 950-et gombokért tudtál venni. Most meg modelltől függően 35-45 ezres sávban mozog...
Tdom mert az RTX 2060-at eladtam, majd gondoltam megint ki fogom bírni az integrált megjelenítővel... De ez a elgondolásom nem működött a gyakorlatban...
Arra jutottam, hogy kell valami VGA a gépbe... vettem egy GTX 950-et amit úgy vadásztam le (!!!) hogy az enyém legyen... aztán mivel a 2 GB VRAM több általam játszott vagy játszani kívánt játékban limitáló tényező így lecseréltem...
Szóval ezek után úgy vagyok hogy rohadjon meg az összes bányász ott ahol van miután felverték az árakat a mértéktelen használt piaci felvásárlások miatt és mert rengeteg energiát felhasználnak arra, hogy csak a saját zsebeiket tömjék.
Tudnék én is bányászni a nálam lévő RTX 3070 Ti-vel LHR korlátozás ide vagy oda, de nem fogom arra használni.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem érted szerintem.
Felhajtotta a bányászláz a VGA-k árát. Stimm, kész ebben több nincs.
Nem arról van szó ki teheti meg, hanem hogy kifizetni egy felárat, azért mert "megtehetem..."?
Még csak a rászánt idő sem lényeges...
Van, hogy 100-150 ezer felára van egy kártyának ...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest